ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και δώρο από τη Σλοβακία

Έτοιμη για Βραζιλία η Εθνική! (Βίντεο)

Με το χρυσό γκολ του Μήτρογλου η Ελλάδα νίκησε 1-0 το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ και έφτασε στην πρώτη θέση του ομίλου της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού η Βοσνία έχασε μέσα στη Ζένιστα από τη Σλοβακία.

Έτοιμη για Βραζιλία η Εθνική! (Βίντεο)

Η Εθνική δεν έπαιξε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο το οποίο άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο χωρίς να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία, γεγονός που προβλημάτισε τον Φερνάντο Σάντος.

Στο δεύτερο μέρος όμως, με την προσθήκη του Νίνη στην 11άδα, η Ελλάδα απείλησε πολύ περισσότερο, έβαλε την μπάλα κάτω και έπαιξε ποδόσφαιρο. Η αποβολή του Χολέμπας με δεύτερη κίτρινη στο 60' δημιούργησε αβεβαιότητα, ωστόσο η αποβολή του Χάσλερ λίγο αργότερα αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία.

Το τρομερά σημαντικό γκολ ήρθε στο 72' με τον συνήθη ύποπτο Μήτρογλου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τοροσίδη. Δύο λεπτά αργότερα ο Νίνης σούταρε στο δοκάρι ενώ μέχρι το τέλος χάθηκαν και άλλες καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Την Τρίτη η Ελλάδα υποδέχεται την Λετονία στο Καραϊσκάκη ενώ η Βοσνία φιλοξενείται από τη Σλοβακία.

Οι συνθέσεις

Λίχτενσταϊν: Γέλε, Στόκλασα, Κιντάνς, Φρικ (27' Α. Κρίστεν), Ερί, Μπούργκμαϊερ, Βίζερ (86' Γιλντίζ), Μ. Κρίστεν (92' Γκούμπσερ), Μπίχελ, Πολβερίνο, Ντ. Χάσλερ.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Κατσουράνης, Ταχτσίδης (66' Καραγκούνης), Μανιάτης, Χριστοδουλόπουλος (84' Δ. Παπαδόπουλος), Κονέ, Μήτρογλου.

Το βίντεο με το γκολ:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.