ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έπεσε η αυλαία των απολογιών

Με δάκρυα στα μάτια η απολογία της Βίκυς

Mε δάκρυα στα μάτια η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε από τους δικαστές να την αφήσουν να γυρίσει κοντά στο παιδί της, «τον ήρωα της» όπως τον αποκάλεσε, που σε λίγες μέρες θα γραφτεί στη β' δημοτικού. Με τη μαρτυρία της κ. Σταμάτη έκλεισε και ο δεύτερος κύκλος των απολογιών.

Με δάκρυα στα μάτια η απολογία της Βίκυς

«Παρακαλώ για απονομή δικαίου και τη βάναυση παύση που υφίσταται το ανήλικο παιδί μου, που μου είπε ότι περιμένει την αγαπημένη του μανούλα για να το γράψει στη β' δημοτικού. Απαραδέκτως και εσφαλμένως βρίσκομαι ενώπιον σας».

Η κατηγορούμενη όπως είπε είχε επάγγελμά της τα οικιακά και «ήμουν απόλυτα εξαρτημένη από το σύζυγό μου για τις οικογενειακές συνηθισμένες δαπάνες. Δεν μπορεί μα αποδοθεί στη σύζυγο ευθύνη προέλευσης των χρημάτων».

Αναφέρθηκε επίσης στη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της μετά τη «διπλή μαστεκτομή και αποκατάσταση που ισοδυναμεί και είναι ακρωτηριασμός».

Είχε προηγηθεί η κατάθεση γνωματεύσεων για τα ανήλικα παιδιά της από την Αρετή Τσοχατζοπούλου και η έκκληση του Γιάννη Σμπώκου για δίκαια κρίση ώστε να στηρίξει την οικογένειά του.

Με την κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος των απολογιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.