ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λύγισε ο πρωταθλητής

Πρεμιέρα με ήττα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από την Παρί  παρά την εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Πρεμιέρα με ήττα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Παρί Σεν Ζερμέν των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ηττήθηκε στο Φάληρο 4-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

10-1 τελικές. Αυτό έγραφε το κοντέρ υπέρ του Ολυμπιακού με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το σκορ, όμως, στο 1-1. Ενας εκπληκτικός Ολυμπιακός «πάτησε» την Παρί, αλλά είχε την ατυχία να δεχθεί γκολ στην πρώτη ευκαιρία της Παρί, με τον Καβάνι στο 19'. Το καλό για τους Πειραιώτες ήταν ότι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν με το απίστευτο γκολ του Βάις. Το κακό ήταν ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν το εξαιρετικό παιχνίδι τους στο πρώτο ημίχρονο και να πάρουν κάτι καλύτερο από το 1-1.

Το χειρότερο ήταν ότι ο Ολυμπιακός δεν συνέχισε στον ίδιο εκπληκτικό ρυθμό στο β' μέρος και η Παρί τον τιμώρησε με δύο πανομοιότυπα γκολ του Τιάγκο Μότα στο 69ο και 73ο λεπτό.

Με το 1-3 στην πλάτη οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι πέραν του να περιμένουν το σφύριγμα της λήξης. Λίγο πριν ακουστεί ο Ιμπραχίμοβιτς κέρδισε πέναλτι και είχε την ευκαιρία να μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά, αλλά ο Ρομπέρτο τον νίκησε με εξαιρετική επέμβαση. Κάτι που δεν έκανε λίγο αργότερα όταν ο Μαρκίνιος σκόραρε και έγραψε το τελικό 1-4.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.