ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δυναμική η παρουσία της Βέροιας

Πρώτο τρίποντο μακριά από την Τούμπα για τον ΠΑΟΚ

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το Σάββατο ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 2-1 της Βέροιας για την 4η αγωνιστική της Superleague. Ντεμπούτο για Τζαβέλλα και Νίνη με την ομάδα του Χουμπ Στέφενς.

Πρώτο τρίποντο μακριά από την Τούμπα για τον ΠΑΟΚ

O Δικέφαλος του Βορρά αιφνιαδιάστηκε στην αρχή από την ορμή με την οποία μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι ωστόσο μετά το πρώτο τέταρτο και αφού η Βέροια είχε και δοκάρι με τον Καλτσά κατάφεραν να ισορροπήσουν.

Στο 18' οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με την κοντινή κεφαλιά του Βίτορ και μέχρι το πέρας του πρώτου ημιχρόνου αισθάνθηκαν σίγουροι για τον εαυτό τους αφού δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη, η Βέροια βγήκε και πάλι φουριόζα, ωστόσο η ομάδα που σκόραρε ήταν ο ΠΑΟΚ με τον Στοχ στο 66'. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ρίσκαραν αλλά το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν ήταν να μειώσουν με το μόνιμο σκόρερ τους Μρντάκοβιτς στο 83'.

Βέροια (Κάανεν): Αναστασόπουλος, Τραπ (74' Σεγκούντο), Μπάρμπας, Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Ζεζίνιο (84' Όστοιτς), Καλτσάς (84' Μάνος), Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Νίνης, Λούκας (81' Ολίσε), Στοχ (90+4' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (90+3' Βούκιτς), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.