ΚΟΣΜΟΣ

Δεν επιβεβαιώνεται τη γνησιότητά του

Σκηνές φρίκης από τη Συρία

Σοκ προκαλεί το βίντεο που πρόβαλε το CNN, όπου άνδρες και παιδιά αντιδρούν στην έκθεσή τους σε κάποια χημική ουσία.

Σκηνές φρίκης από τη Συρία

Η απαθανάτιση του τραγικού συμβάντος έγινε σε περιοχές έξω από τη Δαμασκό και σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο αποτελεί ένα εκ των 13 βίντεο που προβλήθηκαν σε ομάδα Γερουσιαστών για να δικαιολογήσει τη χρήση χημικών από το καθεστώς Άσαντ και την επέμβαση στη Συρία.

Τις σκηνές φρίκης που έκαναν το γύρο του κόσμου αναμένεται να παρακολουθήσουν όλα τα μέλη του Κογκρέσου και της Γερουσίας, παρότι το τηλεοπτικό δίκτυο δεν επιβεβαιώνει τη γνησιότητά τους.

Την ίδια στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να διευρύνουν τους συμμάχους τους, καθώς δεν αναμένεται να λάβουν την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ-τουλάχιστον τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες που αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα του διεθνούς Οργανισμού.

H Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Νότιος Κορέα, η Σαουδική Αραβία, η Ισπανία, η Τουρκία και η Μεγάλη Βρετανία περιλαμβάνονται στη λίστα των κρατών που στηρίζουν την πρωτοβουλία των ΗΠΑ.

Ο Μπάρακ Ομπάμα απηύθυνε κάλεσμα προς τα μέλη των δύο σωμάτων της νομοθετικής εξουσίας να εγκρίνουν την περιορισμένου βεληνεκούς στρατιωτική επέμβαση, δείχνοντας αποφασισμένος να προχωρήσει.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Σκηνές φρίκης από τη Συρία για να δικαιοληγηθεί η επέμβαση - Inside News! 08/09/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.