ΚΟΣΜΟΣ

Αγώνας δρόμου από τις αεροπορικές εταιρείες

Χριστούγεννα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη Βρετανία

Η Βρετανία μετρά τις πληγές της από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα. Εχθές, η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα περίπου 50.000 οικογένειες να μείνουν  χωρίς ρεύμα, ενώ δεκάδες πτύσεις ακυρώθηκαν παραμονή Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα χιλιάδες ταξιδιώτες να περάσουν την ημέρα στα αεροδρόμια.

Χριστούγεννα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη Βρετανία

Χιλιάδες πολίτες να είναι ακόμα και σήμερα χωρίς ρεύμα και εκατοντάδες άλλοι φεύγουν από τα σπίτια τους για το φόβο εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την εταιρία παροχής ρεύματος σε περίπου 50.000 υπολογίζονται τα νοικοκυριά που ακόμα και σήμερα δεν έχουν ρεύμα σε περιοχές όπως το Σάρρεϊ, το δυτικό Σάσεξ και το Κέντ.

Συνολικά διακοπές σημειώθηκαν σε περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά τις προηγούμενες ημέρες, με το μεγαλύτερο αριθμό να έχει αποκατασταθεί.

Εταιρείες πάροχοι ηλεκτιρκού ρεύματος ανακοίνωσαν ότι προσφέρονται να πληρώσουν το χριστουγεννιάτικο ρεύμα για όσους είναι χωρίς ρεύμα.

Αγώνα δρόμου κάνουν οι αεροπορικές εταιρείες για να μετακινήσουν όλους τους επιβάτες οι πτήσεις των οποίων ακυρώθηκαν την παραμονή Χριστουγέννων λόγω διακοπής ρεύματος στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες είναι οι πολίτες που έχουν υποχρεωθεί να μετακινηθούν από τα σπίτια τους κοντά στο Μπούρνμαουθ και το Ντόρσετ. Μόνο χθες, παραμονή Χριστουγέννων,  περίπου 150 σπίτια πλημμύρισαν σε περιοχές της νότιας Αγγλίας.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.