Neo

Αντιδρά ο Καστανίδης...

Προσπάθεια ενοποίησης διαφόρων τρομοκρατικών δυνάμεων για να συνεχίσουν την τρομοκρατική τους δράση, διαγιγνώσκει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, που εφιστά την προσοχή όλων στην ανάγκη ιδεολογικής απομόνωσης του φαινομένου της τρομοκρατίας.

Αντιδρά ο Καστανίδης...

Έχοντας προειδοποιήσει ότι μπορεί να υπάρξουν κινητοποιήσεις στις φυλακές που μπορεί να καταστούν ανεξέλεγκτες και έχοντας ζητήσει ετοιμότητα σε αυτές από χρόνια, ο πρώην υπουργός τάσσεται αναφανδόν ωστόσο κατά της αλλαγής στο καθεστώς των αδειών στους κρατουμένους.

«Είμαστε με τα καλά μας; Δεν πρέπει να καταργηθεί ο θεσμός των αδειών, αλλά να είναι προσεκτικοί οι έχοντες την ευθύνη να χορηγήσουν μία άδεια», λέει, θυμίζοντας ότι ο θεσμός της άδειας κρατουμένων έχει ένα τεράστιο ωφέλιμο κοινωνικό φορτίο, ως μέσο όχι μόνο για τον εξανθρωπισμό, αλλά και για την επανένταξή τους. Βεβαίως, δεν παραλείπει να τονίσει ότι «έχει πολύ μεγάλη σημασία πώς εφαρμόζεται ένας νόμος», αφού υποστηρίζει πως το θεσμικό πλαίσιο των αδειών είναι μια χαρά. Άλλωστε, «όσο περισσότερο διευρύνεις τη Δημοκρατία τόσο περισσότερο προστατεύεις την ασφάλεια», όπως λέει…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.