ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο +11 από τον ΠΑΟΚ

Νικητής με Ολαϊτάν ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια

Με τον Μάικλ Ολαϊτάν να αναδεικνύεται σε μορφή της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 21η αγωνιστική της Superleague και διατηρήθηκε στο +11 από το δεύτερο ΠΑΟΚ.

Νικητής με Ολαϊτάν ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια

Οι πρωταθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που πίεσε ψηλά και έχασε ευκαιρίες, παρόλα βρήκαν τον τρόπο να παίξουν καλά, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο και να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.

Ο Ολαϊτάν, από φάση διαρκείας στην εστία της Ξάνθης, έγραψε το 1-0 στο 24' και βοήθησε τους συμπαίκτες του να παίξουν πιο άνετα στη συνέχεια ενώ στο 48' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντε Γκουζμάν.

Η αποβολή του Χολέμπας στο 73' έκανε την Ξάνθη να αναθαρρήσει και να χάσει καλή ευκαιρία με τον Μάνταλο, την τελευταία κουβέντα στο ματς όμως την είπε και πάλι ο Ολυμπιακός με το γκολ του Ιμπαγάσα στο 89'.

Ξάνθη: Τσέμα, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας (83' Ράνος), Βασιλακάκης, Τριάδης (61' Σολτάνι), Μάνταλος, Κάλβο, Σολάρι (61' Κομεσίδης).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ (77' Μπονγκ), Ντομίνγκες (68' Ιμπαγάσα), Φουστέρ (86' Εντινγκά), Ολαϊτάν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.