LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Ούστα

Στο πλάι του μέχρι τέλους η σύντροφος του Σάκη Μπουλά

Η σύντροφος του Σάκη Μπουλά, ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα, ήταν ο άνθρωπος που μαζί με την οικογένειά του βρισκόταν στο πλευρά του κάθε μέρα, καθ’ όλη την περίοδο που ο γνωστός καλλιτέχνης έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Στο πλάι του μέχρι τέλους η σύντροφος του Σάκη Μπουλά

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο αδελφός του Σάκη Μπουλά, Νίκος, ήταν μαζί του στο σπίτι και μετέπειτα στο νοσοκομείο, από την στιγμή μάλιστα που ο Σάκης Μπουλάς αποχώρησε για λόγους υγείας από την Ακτή Πειραιώς που εμφανιζόταν.

ousta2

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη, είχε αναφέρει πως μαζί με τον Σάκη Μπουλά ήταν συνέχεια μαζί η Αλεξάνδρα Ούστα και ο αδελφός του. «Ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή και το γνωρίζει. Σέβομαι τον αδελφό του το Νίκο και την κοπέλα του. Είναι σε μία φάση που το παλεύει», έλεγε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον αδελφικό του φίλο Σάκη Μπουλά που έφυγε από την ζωή.

Η Αλεξάνδρα Ούστα πριν από περίπου ένα μήνα είχε μιλήσει στην κάμερα πρωινής εκπομπής για πρώτη φορά για τον Σάκη Μπουλά και την περιπέτεια με την υγεία του, λέγοντας: «Ο καθένας κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Αυτό που κάνω εγώ, το κάνω για να είμαι και εγώ καλά. Είμαι καλά με αυτό που κάνω, και γουστάρω πολύ. Ο καθένας από εμάς έχει στην οικογένεια, στον περίγυρο και στο φιλικό του περιβάλλον, κάποιον άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα είτε αυτό είναι ψυχολογικό, είτε σωματικό. Η ζωή στα φέρνει έτσι, που βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.