ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θέμα Βουδούρη» από τους «λαφαζανικούς»

Καρυπίδης τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τελείωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα Καρυπίδη, καθώς η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος σχεδόν ομόφωνα την άρση στήριξης στην υποψηφιότητα του Κοζανίτη δημοσιογράφου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Καρυπίδης τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκδοθεί και επίσημη ανακοίνωση, με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εξηγεί την «ασυμβατότητα» των απόψεων που έχει εκφράσει ο Θόδωρος Καρυπίδης με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς. Παράλληλα, η Κουμουνδούρου ήδη αναζητεί νέο υποψήφιο για την συγκεκριμένη περιφέρεια.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η «Αριστερή Πλατφόρμα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη έθεσε και θέμα απόσυρσης της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου, επειδή ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής έχει ψηφίσει και το Μνημόνιο, αλλά και την συγκρότηση της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι «προεδρικοί» απέρριψαν το αίτημα των «λαφαζανικών», ωστόσο η έντονη συζήτηση για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη  μάλλον δεν τελειώνει εδώ.

Η ανακοίνωση της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ 

«Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή της συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τα στοιχεία και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς και την κρισιμότητα  των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων, αποφάσισε την άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη για την θέση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας.

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε αναζήτησή άλλης υποψηφιότητας, την οποία θα αποφασίσει η ΚΠΕ μετά από διαβούλευση με τις τοπικές οργανώσεις.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.