ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισοπαλία με την Ξάνθη

Nέα απώλεια για τον ουραγό Αρη

Για μία ακόμη αγωνιστική, ο Άρης έμεινε μακριά από τη νίκη και η προσπάθεια του για τη σωτηρία δυσκόλεψε ακόμα πιο πολύ. Η Ξάνθη, που προηγήθηκε, πήρε σχετικά εύκολα το 1-1 στην «Κλεάνθης Βικελίδης».

Nέα απώλεια για τον ουραγό Αρη

Όπως αναμενόταν, δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Η μεγάλη πίεση του Άρη για τους βαθμούς τον ανάγκασε να επιστρατεύσει σκληράδα και δύναμη, στοιχεία που κατά το πρώτο μέρος η Ξάνθη τα αντιμετώπισε με επιτυχία.

Οι ακρίτες μάλιστα, στην πρώτη τελική προσπάθειά τους στην εστία, ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Μάνταλο στο 52' (μετά από τραγικό λάθος του Πουλίδο) γκολ που σήμανε συναγερμό στο στρατόπεδο του Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς κατέβαλαν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια να αντιστρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα αλλά τα κατάφεραν μόνο κατά το ήμισυ. Το λάθος του Βάλλα στο 68' επέτρεψε στον Μπακασέτα να ισοφαρίσει αλλά μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι άλλο.

Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος (61' Σουνάς), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (25' Παπαδόπουλος), Μανιάς, Βλάχος (84' Αγγελούδης).

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Φλίσκας, Π. Γκαρσία (56' Βασιλακάκης), Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (87' Σουάρες), Μαρέν (74' Τριάδης), Σολά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.