ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόλλων - ΠΑΟΚ 3 -3

Βροχή τα γκολ στη Ριζούπολη

Μετά από ένα απίθανo ματς ο Απόλλων πήρε βαθμό από τον ΠΑΟΚ (3-3) αν και ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε με 0-3 στο 37'.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να καθαρίσουν το ματς και φάνηκε να τα καταφέρνουν. Στο 16' ο Λούκας άνοιξε το σκορ με χτύπημα πέναλτι ενώ στο 27' ο Κατσικάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 37' το επιθετικό κρεσέντο του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με το νέο γκολ του Λούκας για το 0-3.

Κάπου εκεί άρχισε η αντίδραση του Απόλλωνα. Στο 40' ο Πετρόπουλος μείωσε με πέναλτι ενώ στο 45' ο Δεληζής έγραψε το 2-3.

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να καθαρίσει τη νίκη αλλά αντ' αυτού δέχθηκε την ισοφάριση στο 86' με τον Πετρόπουλο. Στις καθυστερήσεις δε ο Κόρμπος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στον Απόλλωνα αστοχώντας σε τετ-α-τετ!

Απόλλων Σμύρνης: Γκόμεζ, Αργυρόπουλος (29’ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Σόντερπεργκ, Παντελιάδης (71’ Τσοκάνης), Κόρμπος, Αμπρόουζ (57’ Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλντε, Κατσικάς, Κάτσε, Νάτχο (89’ Σαλπιγγίδης), Μάρτενς (62’ Μαντούρο), Λούκας, Στοχ (73’ Γεωργιάδης), Χούσεν.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. mikas 13:30 28/03/2014

    απόλαυσα 6 γκολ live στο nova web tv που ανέβασε 6 βίντεο με γκολ στο match center και όπως έδειχνε και τις φάσεις λεπτό προς λεπτό μπορούσαν να είχαν μπει αλλά 5 γκολ . Τώρα και το σ/κ ελπίζουμε πάλι να δούμε τόσα χορταστικά σε θέαμα ματς

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.