ΕΛΛΑΔΑ

Εξουδετερώθηκε από το ΤΕΕΜ

Βόμβα στην εφορία Κορυδαλλού

Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στην αντιτρομοκρατική, μετά από δύο τηλεφωνήματα σε μέσα ενημέρωσης που προειδοποιούσαν για τοποθέτηση βόμβας στην εφορία του Κορυδαλλού.

 

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 23:22 και 23:31 στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στην ιστοσελίδα zougla.gr, αντίστοιχα και προειδοποίησε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα σε 20 λεπτά στη ΔΟΥ Κορυδαλλού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αποκλείστηκε η περιοχή. Πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που έφθασαν στο σημείο βρήκαν στην είσοδο της εφορίας έναν ύποπτο σάκο.

Οι αστυνομικοί περίμεναν αρκετή ώρα αφού εξέπνευσε το χρονικό περιθώριο που είχε δώσει ο άγνωστος στα τηλεφωνήματα, αλλά δεν σημειώθηκε έκρηξη.

Λίγο αργότερα πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο πράγματι για ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό. Όπως αποδείχθηκε από τα ευρήματα η βόμβα τελικά δεν εξερράγη λόγω κακής συνδεσμολογίας.

Τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου εξετάζονται, ενώ για την υπόθεση διενεργεί έρευνες η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.