ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο στο Λασίθι

Το «Ποτάμι» έφτασε στο Ηράκλειο

Την περιοδεία του στην Κρήτη συνέχισε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης πηγαίνοντας στο Ηράκλειο όπου και παρουσίασε τις βασικές αρχές του για «το Ποτάμι».

Το «Ποτάμι» έφτασε στο Ηράκλειο

Ο γνωστός δημοσιογράφος, είδε την έκθεση κρασιών «ΟΙΝΟΤΙΚΑ» στις Μαλάδες και έκανε μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου συνομιλώντας με πολίτες.

Δήλωσε ότι δε σχολιάζει και δεν μένει στις δημοσκοπήσεις γιατί κάθε μέρα «το Ποτάμι» περνάει από δημοσκόπηση.

Επιπλέον διέψευσε ότι του έγινε πρόταση να να ηγηθεί της μεγάλης κεντροαριστεράς παράταξης, όπως είχε πει ο κ. Μπίστης.

« "Το Ποτάμι" είναι ποτάμι, είναι μόνο του, έχει πολύ κόσμο ήδη θα έχει κι άλλο στη συνέχεια, δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι συμπράξεις, ούτε οι διαπραγματεύσεις σε κλειστά δωμάτια, ούτε οι συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Θα προχωρήσουμε, θα είναι όλα διάφανα και ο σκοπός μας είναι να δυναμώσουμε το Ποτάμι» είπε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Θεοδωράκης για το ξεκίνημα από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, λέγοντας «Ήλθα γιατί πρέπει να πάρω δύναμη και από την Κρήτη παίρνω δύναμη. Έχω μια άποψη, και την έχω γράψει πολύ παλιά, ότι είσαι το χώμα που έχεις πατήσει όταν γεννήθηκες, άρα λοιπόν δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς , ξεκινάω από τα χώματα που πάτησα».

Αναφερόμενος στο ευρωψηφοδέλτιό του, προανήγγειλε ότι θα μετέχουν και Κρητικοί σ΄ αυτό προσθέτοντας πως τις επόμενες ημέρες θα δώσει μια καλή γεύση του.

Η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη, ολοκληρώνεται αύριο με τελευταίο σταθμό το Λασίθι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.