LIFESTYLE

Μιλά για την Αγγελική Ήλιάδη και την εγκυμοσύνη

Ο Σάββας Γκέντσογλου «σπάει» τη σιωπή του

Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα μετά την αποκάλυψη ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί δέχτηκαν «πόλεμο» αρνητικών σχολίων.

Ο Σάββας σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του «έσπασε» τη σιωπή του στο gazzetta.gr και απάντησε σε όλα όσα ακούγονται, λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα.

Κάποιοι θεωρούν δεδομένο ένας άντρας να έχει πολύ νεότερη σύντροφο. Το κατεστημένο και η μικροαστική νοοτροπία σχεδόν τον επιβραβεύουν αυτό. Οι ίδιοι όμως κουνάνε το δάχτυλο και κατακρίνουν τις γυναίκες που έχουν νεότερους άντρες. Τι έχεις να τους απαντήσεις;

«Εγώ νομίζω πως δεν τίθεται θέμα ηλικίας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Το θέμα είναι κατά πόσον υπάρχει καλή επικοινωνία, κατανόηση και σεβασμός και παράλληλα πόσο αντιλαμβάνεται και ικανοποιεί ο ένας τις ανάγκες του άλλου».

-Είσαι ένας άντρας που ζει μόνος του από πολύ μικρός είναι αποκαταστημένος επαγγελματικά και οικονομικά ανεξάρτητος. Η τύχη και το ταλέντο σου στο ποδόσφαιρο σου πρόσφεραν μια πολύ όμορφη ζωή. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και ο έρωτας. Είναι απόλυτα υγιές να θέλεις να ολοκληρώσεις την ευτυχία σου με ένα παιδί. Τι απαντάς σε όσους κρίνουν ότι "δεν είναι η ώρα;" 'Έχει κάποιος το δικαίωμα να προγραμματίσει τη δική σου ζωή εκτός από σένα τον ίδιο;

Διαβάστε περισσότερα στο entertv.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.