ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οκτώ συνολικά οι συνδυασμοί

Οι υποψήφιοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οκτώ συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των Πελοποννησίων πολιτών, για τις εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Υποψήφιοι περιφερειάρχες που κατέθεσαν δήλωση ανακήρυξης συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Τρίπολης είναι, ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης με τη «Νέα Πελοπόννησο», ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης με την «Πελοπόννησος Πρώτα», ο Νίκος Γόντικας με την «Λαϊκή συσπείρωση Πελοποννήσου», ο Γιάννης Μανώλης με την «Πελοποννησιακή Ένωση», ο Γιώργος Δέδες με τη «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία - Πράξεις Ανάπτυξης», ο Δημήτρης Δολτσινιάδης με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» και η Δήμητρα Λυμπεροπούλου με τον συνδυασμό «Πελοπόννησος Οικολογική».

Έξι είναι οι διεκδικητές του δήμου Τρίπολης, που χθες βράδυ -και μάλιστα πολύ αργά- κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο δήλωση ανακήρυξης συνδυασμού. Επικεφαλής των συνδυασμών είναι ο Γιάννης Σμυρνιώτης με τη «Νέα Τρίπολη», η Αντωνία Γιαννούλη με τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία», ο Κώστας Τζιούμης με την «Τρίπολη Αύριο», ο Δημήτρης Παυλής με την «Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά», ο Νικόλας Τσιαμούλος με το συνδυασμό «Αλλάζουμε τα Δεδομένα» και με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Δημήτρης Νικολάου.

Έξι είναι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν συνδυασμό διεκδικώντας τον δήμο Καλαμάτας και συγκεκριμένα, ο εν ενεργεία δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας με την «Πρωτοβουλία για το δήμο Καλαμάτας», ο Μανόλης Μάκαρης επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοικτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες», ο Θεόδωρος Μπρεδήμας με το συνδυασμό «Αλλαγή για τον δήμο Καλαμάτας», ο Γιώργος Δημητρούλιας με την «Ελληνική Δράση για τον δήμο Καλαμάτας», ο Μιχάλης Αντωνόπουλος με την «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών» και ο Νίκος Οικονομάκος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη Σπάρτη, τον δήμο διεκδικούν πέντε συνδυασμοί και συγκεκριμένα ο Σταύρος Αργειτάκος επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Πολίτες», ο Βαγγέλης Βαλιώτης με την «Δημοτική Ενωτική Κίνηση», ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος με την «ΑΝ.Α.Σ.Α. - Ανεξάρτητη Αγωνιστική Συνεργασία για την Αυτοδιοίκηση δήμου Σπάρτης», ο Χρήστος Αλεξάκος με την «Ελπίδα - Κίνημα Πολιτών» και ο Δήμος Λεβεντάκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην πρωτεύουσα της Αργολίδας, το Ναύπλιο, πέντε είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που κατέθεσαν συνδυασμό και αυτοί είναι, ο Δημήτρης Κωστούρος με το «Ναύπλιο - Επόμενη Μέρα», ο Χρήστος Γραμματικόπουλος, με το «Ναύπλιο - Νέα Ελπίδα», η Μαργαρίτα Καραμολέγκου με την «Αλλη Πρόταση», ο Γιώργος Πινάτσης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Παντελής Κοκκινόπουλος με την «ΑΥ.Ρ.Α. - Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή»

Τέλος, πέντε είναι και οι συνδυασμοί που κατατέθηκαν για τον δήμο Κορινθίων, τον οποίο διεκδικούν, ο Αλέξανδρος Πνευματικός με την «Πορεία Ευθύνης», ο Βασίλης Νανόπουλος με την «Συμμαρχία Πολιτών», ο Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλος με την «Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στο δήμο Κορινθίων», ο Κώστας Πιέτρης με την «Κόρινθος: 2014-2019» και ο Μιχάλης Καρακάσης με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.