ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγωνία μέχρι τέλους

Όλα τα σενάρια στις ισοβαθμίες των πλέι οφ

Διαβάστε για το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Πιθανή είναι η τριπλή ισοβαθμία στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης. Αυτό θα γίνει αν ο Ατρόμητος νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ χάσει στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα από τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει 7 βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα με τους άλλους δύο), ο Αστέρας θα έχει επίσης 7 βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα με τους άλλους δύο) και ο Ατρόμητος θα έχει 3 βαθμούς (1 νίκη και 3 ήττες με τους άλλους δύο).

Συνεπώς ο Ατρόμητος θα τερματίσει τελευταίος και θα φύγει από τη μέση. Για τους άλλους δύο που θα έχουν από 7 βαθμούς, το πρώτο κριτήριο που θα εξεταστεί είναι τα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε αυτά, υπερτερεί ο Αστέρας, ο οποίος νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και πήρε ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα. Άρα ο Αστέρας θα τερματίσει δεύτερος και ο ΠΑΟΚ τρίτος.

Το ίδιο θα ισχύει και σε οποιαδήποτε άλλη ισοβαθμία μεταξύ Αστέρα και ΠΑΟΚ (δηλαδή αν νικήσουν Ατρόμητο και Παναθηναϊκό αντίστοιχα).

Όλα αυτά τα αναφέρουμε γιατί το μόνο ενδιαφέρον που έχει απομείνει στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ είναι η δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας και το «καλό» εισιτήριο του Europa League. Μιλάμε για αυτό που στέλνει στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ένα δηλαδή γύρο πριν τη φάση των ομίλων.

Υπενθυμίζουμε πως η πρώτη θέση των πλέι οφ κρίθηκε και μαθηματικά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος και θα αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Champions League.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. xristos 13:11 16/05/2014

    Το σάββατο που έχει αγωνίστικη δράση στα Play-off ας ελπίσουμε να δούμε μια ήρεμη αγωνιστική με πολλά γκολ και θέαμα μιας και στο nova web tv ανεβάζει live ότι γκολ υπάρχει αμέσως σε βίντεο γκολ και έχει και όλες τις φάσεις του κάθε αγώνα live του παοκ – παο

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.