Neo

Το ενωτικό μήνυμα της Γιαννακάκη

Μπορεί χθες πολλά στελέχη της ΔΗΜΑΡ να έσπευσαν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις για να δηλώσουν... «δικαιωμένοι» από το αλγεινό αποτέλεσμα της Ευρωκάλπης, ωστόσο η βουλευτής του κόμματος και υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Μαρία Γιαννακάκη, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και τη διάθεση για ενότητα.

«Μία μεγάλη συγγνώμη από τις Οργανώσεις και τα μέλη μας. Όλες και όλους που σήκωσαν ανιδιοτελώς το βάρος των τριπλών εκλογών. Προχωράμε μπροστά. Αυτό», έγραψε στο προφίλ της στο facebook, χωρίς να ασκήσει καμία κριτική και αρνούμενη να βγάλει δημοσίως τα εσωκομματικά μαχαίρια.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, που υπογράμμισε την ανάγκη για «νηφάλια, σοβαρή και ενωτική συζήτηση». «Από τις ευρωεκλογές δεν άλλαξε η κυβέρνηση ούτε οι συσχετισμοί του κοινοβουλίου. Επομένως μπορούμε να δούμε ψύχραιμα τις επόμενες κινήσεις», κατέληξε και ο Μαργαρίτης, συνιστώντας στους συντρόφους του... ψυχραιμία.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. KT 12:15 26/05/2014

    Μακριά από Ελιά και Βενιζέλο. Οι δελφίνοι ας πάνε οι ίδιοι να ενταχθούν!
    Η ίδρυση νέων κομμάτων ή η μετουσίωση των παλαιών σε νέα δεν έχει να προσφέρει τίποτα, παρά μόνο εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών, συμφερόντων και διαπλοκής!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.