Neo

Και ο Χρυσοχοΐδης ...ΣΥΡΙΖΑ;

Και νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα στο ΠΑΣΟΚ. Αμ δε! Ερωτηθείς ο υπουργός Υποδομών, και αγαπημένος του Μεγάρου Μαξίμου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απέκλεισε τίποτα, αν και έθεσε τους δικούς του όρους.

«Το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη οφείλουν να προτάξουν τη δική τους πρόταση εξουσίας. Δεν είμαστε παρακολούθημα κανενός. Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο», είπε, θυμίζοντας ότι οι όποιες συμμαχίες και συνεργασίες προκύπτουν από τους συσχετισμούς και τη στάση και των άλλων δυνάμεων.

Υπενθυμίζοντας και εκείνος, μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι η σημερινή συγκυβέρνηση έχει αυτή τη σύνθεση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να συμμετέχει. Προτάσσοντας πάντως την ανάγκη για γέφυρες και συνεργασίες με όσους θέλουν να αγωνιστούμε μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, για μια δίκαιη Ένωση, ήρθε η είδηση : «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ το ξεκαθαρίσει, γιατί όχι; Πάμε μπροστά για μια θέση ελπίδας στο νέο κόσμο, στη νέα εποχή που ζούμε».

Ε, μετά από αυτό, ό,τι άλλο και να ακούσουμε, αντέχεται...

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Nικος 8:41 08/06/2014

    δεν μας ενδιαφερει ο ξυριζα,που ξυπνησε την χρυση αυγη με τους προπηλακισμους και την βια .εκανε το ξυλο αυτονοητο τροπο διαμαρτυριας !!!ετσι βγηκαν στη φορα οι νταβατζηδες και οι πορτιεριδες!!

  2. Μα αγαπητέ μου, εσείς που τσιρίζετε δεν θα σας θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστείτε μαζί του. Παρακολούθημα των Μπαλτάκων και των Γεωργιάδηδων θα είσαστε. Η τιμωρία πλησιάζει.

  3. Θ.Τ. 10:22 07/06/2014

    Μα κε Φελνίκο μας. Με κάνετε και υπερασπίζομαι τον Χρυσοχοίδη του «δεν διάβασα τον φύλαρχο» .
    Αλλά προφανώς μετά από «ξεκαθάρισμα» γίνεται συνεργασία με τον τσίριζα .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.