ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και από το κώμα

Βγήκε από το νοσοκομείο Γκρενόμπλ ο Σουμάχερ

Μετά από έξι μήνες ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει ήδη αποχωρήσει από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν επί εξάμηνο.

Η εκπρόσωπος του «Σούμι», Σαμπίν Κεμ,  ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ότι ο βετεράνος πρωταθλητής της Formula 1 δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα και έχει εγκαταλείψει το γαλλικό νοσοκομείο.

«Ο Μάικλ εγκατέλειψε την κλινική CHU της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει την ιδιαίτερα μακρά φάση της αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα», τόνισε η εκπρόσωπος του θρύλου της Formula, Σαμπίν Κεμ.

Στην δήλωσή της, δεν αναφέρεται πού έχει μεταφερθεί ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής για να συνεχίσει τη φάση της αποκατάστασης, η οποία αναμένεται να είναι μακρά. Επίσης δεν αναφέρθηκε καμία λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Βο (CHUV) που βρίσκεται στη Λωζάννη.

«Το CHUV ανέλαβε σήμερα το πρωί τον κ. Σουμάχερ», δήλωσε ο εκπρόσωπος τους νοσοκομείου Ντάρσι Κρίστεν. «Η οικογένειά του είναι μαζί του, σε ένα χώρο που έχει διευθετηθεί ειδικά για να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητά του και να διασφαλισθεί ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Όπως και για κάθε ασθενή μας, επιθυμούμε να σεβασθούμε το ιατρικό απόρρητο και την ιδιωτική σφαίρα της οικογένειας», διευκρίνισε.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ ζούσε στην Ελβετία, στο Γκλαν, μια μικρή πόλη ανάμεσα στη Γενεύη και τη Λωζάννη, στις όχθες της λίμνης Λεμάν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου στο Μεριμπέλ.

Η ανακοίνωση της εκπροσώπου του

«O Michael έχει πλέον φύγει από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, για να συνεχίσει τη μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πια σε κώμα. Η οικογένεια μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους θεράποντες ιατρούς, τις νοσοκόμες και τους φυσιοθεραπευτές στη Γκρενόμπλ, καθώς και όσους του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος. Όλοι αυτοί έκαναν εξαιρετική δουλειά αυτούς τους μήνες. Η οικογένειά μας θέλει ακόμα να ευχαριστήσει όλους όσοι έστειλαν τις θερμές τους ευχές στον Michael. Είμαστε σίγουροι πως τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητάμε την κατανόηση όλων, καθώς η περαιτέρω αποκατάσταση, θα συνεχιστεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.