ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

1-0 το Βέλγιο

Στα ημιτελικά η Αργεντινή

Με γκολ του Γκονσάλο Ιγκουαϊν από το 8ο λεπτό η Αργεντινή νίκησε 1-0 το Βέλγιο στην Μπραζίλια και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Σαμπέγια άρχισε με γκολ από τα αποδυτήρια αφού μόλις στο 8ο λεπτό ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν προηγήθηκε 1-0. Στο υπόλοιπο του ματς οι Αργεντινοί φρόντισαν να προστατεύσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι το έκαναν με επιτυχία αφού οι Βέλγοι, αν και πίεσαν, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος η Αργεντινή έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Ιγκουαϊν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κουρτουά, γεγονός που ώθησε το Βέλγιο να βγει μπροστά.

Η ομάδα του Βίλμοτς σήκωνε συνεχώς την μπάλα για το κεφάλι του Φελαϊνί, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Μέσι στο τέλος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-0 αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε.

Αργεντινή: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Γκαράι, Μπασάντα, Μπίγλια, Μαστσεράνο, Ντι Μαρία (33' Πέρες), Ιγκουαΐν (81' Γκάγκο), Μέσι, Λαβέτσι (71' Παλάσιο)

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντεβάιρελντ, Κομπανί, Βαν Μπούιτεν, Βερτόνγκεν, Φελαϊνί, Βίτσελ, Μιραλάς (60' Μέρτενς), Ντε Μπρούινε, Αζάρ (75' Σαντλί), Όριγκι (59' Λουκάκου)

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.