ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Hρωας ο Ρομέρο

Στον τελικό μετά από 24 χρόνια η Αργεντινή

Στον τελικό μετά από 24 χρόνια η Αργεντινή

Νικώντας με 4-2 την Ολλανδία στα πέναλτι η Αργεντινή προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 24 χρόνια. Θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό, είχε πολλή τακτική και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Αργεντινή είχε μία πολύ μικρή υπεροχή κατά το πρώτο μέρος χωρίς όμως να μπει με αξιώσεις στη μεγάλη περιοχή. Η Ολλανδία από την πλευρά της πολύ καλή κλεισμένη περίμενε πράγματα από τον Ρόμπεν ο οποίος όμως ήταν μαρκαρισμένος από δύο και τρεις αντιπάλους.

Μοιραία το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση κατά την οποία η Αργεντινή βρήκε κάποιους χώρους αλλά έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Παλάσιο λίγο πριν το τέλος του έξτρα χρόνοτ.

Στα πέναλτι μίλησε η κλάση του Ρομέρο. Ο Αργεντινός πορτιέρο έπιασε δύο πέναλτι και έστειλε την ομάδα στον τελικό της Κυριακής.

Η σειρά των πέναλτι

Φλαρ, απόκρουση Ρομέρο

Μέσι, 0-1

Ρόμπεν, 1-1

Γκαράι, 1-2

Σνάιντερ, απόκρουση Ρομέρο

Αγουέρο, 1-3

Κάουτ, 2-3

Μάξι Ροντρίγκες, 2-4

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Κάιτ, Φλάαρ, Ντε Φράι, Μάρτινς Ίντι (46' Γιάνμαατ), Μπλιντ, Ντε Γιόνγκ (62' Κλάζι), Βαϊνάλντουμ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι (96' Χούντελααρ).

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Γκαράι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Μπίγλια, Πέρες (81' Παλάσιο), Μέσι, Λαβέτσι (101' Μάξι Ροντρίγκες), Ιγκουαΐν (82' Αγκουέρο).

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.