ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο ΕΝΦΙΑ και «κόκκινα» δάνεια

Επαφές ΠΑΣΟΚ με Χαρδούβελη, Στουρνάρα, Δένδια

Το βάρος τους στο ΕΝΦΙΑ και τα «κόκκινα» δάνεια ρίχνουν τώρα στην Χαριλάου Τρικούπη, σε μία προσπάθεια να επιτύχουν τις μέγιστες δυνατές βελτιώσεις, τονίζοντας παράλληλα την διακριτότητα του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ.

Επισπεύδουν μάλιστα τα ραντεβού που είχαν με τους αρμόδιους φορείς, ενώ προσθέτουν έναν ακόμα, το υπουργείο Ανάπτυξης, μετά και από την πρόσφατη επίσκεψη Δένδια στο Βερολίνο.

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να του καταθέσει τις προτάσεις της Χαριλάου Τρικούπη για τις αναγκαίες βελτιώσεις και διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ και το θέμα των δόσεων για την καταβολή του. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η συνάντηση είχε καθοριστεί για την ερχόμενη εβδομάδα και μετά από αντίστοιχη συνάντηση της «πράσινης» αντιπροσωπείας με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, που θα γίνει κανονικά την Παρασκευή, δύο ώρες αργότερα, στις 12 το μεσημέρι. Εκεί, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ.Στουρνάρα το πλαίσιο των προτάσεων για τις ρυθμίσεις στα δάνεια, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις, είτε για μεμονωμένα νοικοκυριά.

Ακριβώς το ίδιο αντικείμενο θα έχει και η συνάντησή τους με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια, το πρωί της επόμενης Τρίτης, και λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι της κυβερνητικής αποστολής στο Παρίσι για τη διαπραγμάτευη με τους δανειστές μας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.