ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει στο Europa League

Ήττα-σοκ και αποκλεισμός για Παναθηναϊκό

O Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης στη ρεβάνς της Λεωφόρου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League.

Την ήττα-σοκ με 2-1 στη Λεωφόρο από τη Σταντάρ Λιέγης γνώρισε ο Παναθηναϊκός και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου δεν μπόρεσαν να περάσουν στα πλέι οφ της διοργάνωσης και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League και θα συνεχίσουν στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπου την προσεχή Παρασκευή θα μάθουν τον αντίπαλό τους.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς με αυτογκόλ, αλλά έκατσαν στο 1-0 και η Σταντάρ Λιέγης τους σόκαρε με δύο γκολ σε έξι λεπτά παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έπαιξε φουλ επίθεση. Πίεσε τους Βέλγους, είχε ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τα δύο γκολ που θα τον έστελναν στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες (56' Καρέλης), Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς (56' Κλωναρίδης, 66' Ντίνας), Μπεργκ

Σταντάρ: Καβασίμα, Σταμ, Αρσλάναγκιτς, Τεϊσέιρα, Βαν Ντάμε, Καρσελά (54' Γουάτ), Μπιά (20' Μποκού), Σιμάν, Ντε Καμάργκο, Μπομπό (71' Αντάρεβιτς), Λουμάντζα

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.