ΕΛΛΑΔΑ

Δράστες είναι δύο νεαροί

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία της 85χρονης στο Π.Φάληρο

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία της 85χρονης γυναίκας, που είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο, στις αρχές του μήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία δράστες είναι δύο Ρομά, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Η 85χρονη είχε βρεθεί φιμωμένη και φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Κίνητρο των δύο δραστών, ηλικίας 21 και 17 ετών, ήταν η ληστεία. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες πρωινές ώρες της 6ης Νοεμβρίου μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα της 85χρονης, την ακινητοποίησαν και την χτύπησαν επανειλημμένα, προκειμένου να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε. Τελικά πήραν το ποσό των 400 ευρώ και αποχώρησαν.

Ο 21χρονος συνελήφθη λίγες μέρες αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε κλοπές και ληστείες κατ' εξακολούθηση, στην οποία συμμετείχε ο 17χρονος συνεργός του στην ανθρωποκτονία.

Όπως διαπιστώθηκε, η σπείρα είχε διαπράξει δύο ληστείες και εννέα διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 17χρονου συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.