ΚΟΣΜΟΣ

Ετήσιο τελετουργικό με διάφορα happenings

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο η οικογένεια Ομπάμα στον Λευκό Οίκο

O Αμερικανός πρόεδρος και η οικογένειά του παραβρέθηκαν στην παραδοσιακή φωταγώγηση του εθνικού χριστουγεννιάτικου δέντρου και φέτος σε ένα ετήσιο τελετουργικό κοντά στο Λευκό Οίκο με μουσικές παραστάσεις από καταξιωμένους καλλιτέχνες και εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο Ομπάμα, μαζί με την Πρώτη Κυρία Μισέλ και τις δυο τους κόρες μέτρησαν αντίστροφα έως το άναμμα του γιγαντιαίου χριστουγεννιάτικου δέντρου και έστειλε μήνυμα ευχαριστίας στα αμερικανικά στρατεύματα που θα είναι μακριά από τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της περιόδου των εορτών.

«Αυτά τα Χριστούγεννα, στέλνουμε τις ευχές μας και δίνουμε τις ευχαριστίες μας στους άνδρες και τις γυναίκες των στρατιωτικών μας, οι οποίοι συμβάλλουν στην υλοποίηση των ευχών μας», είπε ο πρόεδρος Ομπάμα.

«Και όπως έχουμε εμείς σφιχτά στην αγκαλιά μας τους αγαπημένους μας ας θυμηθούμε τις οικογένειες των στρατιωτικών των οποίων οι αγαπημένοι τους είναι μακριά από το σπίτι. Είναι οι ήρωες μας, και αξίζουν την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας και την ολόψυχη στήριξή μας».

Η εκδήλωση είχε ως κεντρικό πρόσωπο - παρουσιαστή τον ηθοποιό Τομ Χανκς και τη σύζυγό του ηθοποιό και τραγουδίστρια, Ρίτα Γουίλσον.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.