ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Παπαδημούλης: Ψεύτικη και αηδιαστική η συμπάθειά της

«Άναψε φωτιές» η «στήριξη» της Λεπέν στον ΣΥΡΙΖΑ

Η δήλωση της Μαρί Λεπέν ότι, ελπίζει σε εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε νέα κομματική αντιπαράθεση στην Ελλάδα, πέντε μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών.

Σε συνέντευξή στη Le Monde η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς, αφού ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ακροαριστερή, εκφράζει  την άποψη πως μία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νίκη του λαού ενώ ταυτόχρονα θα ενισχυθεί η ομάδα των ευρωσκεπτιστικών.

Στη Λεπέν απάντησε μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.  «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αντίποδα της ακροδεξιάς. Η δήθεν "συμπάθεια" της Λεπέν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψεύτικη και αηδιαστική», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

papadim

Νωρίτερα η ΝΔ και με αφορμή τη δήλωση της Λεπέν εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «ο κ. Τσίπρας  βρήκε τον μόνο σύμμαχό του στην Ευρώπη στο πρόσωπο της Λεπέν. Η ακροδεξιά σύμμαχός του, με δήλωση της στη Λε Μοντ λέει ότι “επιθυμούμε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στην ουσία αυτό θα ενισχύσει το στρατόπεδο των ευρωσκεπτικιστών”», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ είχε εκφράσει την ελπίδα να αρνηθεί τη στήριξη του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος και να αποφύγει έτσι «την κατάταξή του στα κόμματα που αποτελούν απειλή για την ευρωπαϊκή οικογένεια και τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. KGB. 5:00 21/01/2015

    Μοιάζουν σε αλλαζονεία τα δύο κόμματα και στο ότι θέλουν να διαλύσουν την Ευρωζώνη.Η Λε πεν το θέλει αυτό για τους Γάλλους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τα αφεντικά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

  2. CCCP. 18:52 20/01/2015

    Άς δούνε κάποιοι βλάκες που νομίζουν ότι ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζουν αριστερά ποιοί τον στηρίζουν στην Ευρώπη.Αριστερά στην Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι μόνο το ΚΚΕ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.