ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Το δίλημμα των εκλογών για τους ΑΝΕΛ

Π.Καμμένος: Να αποτρέψουμε την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Το δίλημμα των τελευταίων ημερών πριν την κάλπη δεν είναι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά αν το ποσοστό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα είναι τέτοιο που θα αποτρέψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και θα σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας» είπε ο κ. Καμμένος.

Σημείωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν δικλείδα ασφαλείας σε μία αυριανή κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ενώ προέταξε ως «κόκκινες γραμμές» για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ το εθνικά θέματα, αλλά και εκείνα της Ορθοδοξίας -«εμείς δεν πρόκειται να δεχτούμε με κανέναν τρόπο ούτε απλές σκέψεις για τον διαχωρισμό Εκκλησίας - Κράτους» δήλωσε- τον λογιστικό έλεγχο για το χρέος και τη διαγραφή μέρους του.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατεβαίνουν στις εκλογές με τη συμμετοχή εκπροσώπων τεσσάρων κομμάτων στα ψηφοδέλτια τους και πλήθους κινημάτων από όλη την Επικράτεια.

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Iason oHel 16:37 20/01/2015

    Ο Καμμένος έχει κάποια ιδιαιτερότητα από τους άλλους, όπως ο Kαρατσαφερης k Η χρήση αυγή. Ερώτημα, πιστεύουν αυτά που λένε πως θα κάνουν? η είναι σφήνες να διασπάσουν την χρήση αυγή. Το Καρατζαφέρη τον έχουν δεμένο φορολογικά, τον Καμμένο τον έχουν ελεύθερο μπαλαντέρ μάλλον επειδή τους κρατα από το παρελθόν, όσο για τους χρυσαυγίτες αυτούς δεν μπορούν να τους πλησιάσουν τους έχουν μέσα χρησιμοποιώντας τα ψιλά νομικά γραφουμενα κατόπιν ανώτερον εξωτερικόν διαταγών. χρειάζονται μέσα στην βουλή όπως k να έχει, να σπάσουν τα μεγάλα κόμματα.

  2. GKP. 17:39 19/01/2015

    Να αποτρέψουμε αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ για να έχεις θέση στην συγκυβέρνηση με τον Τσίπρα.Άσε και σας μάθαμε καλά ειδικά μετά το Θεατρικό Χαικάλη- Λαζόπουλο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.