ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημέρωση για την κυβερνητική συνεργασία

Π. Καμμένος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά με «κόκκινες» γραμμές

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα στηρίξουν τις κυβερνητικές επιλογές αλλά θα επιμείνουν και στις «κόκκινες» γραμμές που χάραξαν προεκλογικά, τόνισε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ενημερώνοντας τους βουλευτές του για τις παραμέτρους της κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος κάλεσε τους βουλευτές του να παρεμβαίνουν στις εξελίξεις εκφράζοντας ελεύθερα τις απόψεις τους. Πρόσθεσε, όμως ότι όταν τίθενται θέματα που αφορούν τις κόκκινες γραμμές, που έχουν ξεκαθαριστεί, τότε θα πρέπει να υπάρχει μία συντεταγμένη θέση.

Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στους βουλευτές να διαβουλευθούν μεταξύ τους και να συμφωνήσουν στην κατανομή τομέων κοινοβουλευτικής δράσης. Τέλος, γγ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προταθεί, πιθανότατα, ο παλαιότερος βουλευτής, που είναι ο Νίκος Νικολόπουλος, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Στη συνεδρίαση της ΚΟ, οι βουλευτές τοποθετήθηκαν καταθέτοντας τις απόψεις τους. Μεταξύ αυτών, ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της μετανάστευσης και η Έλενα Κουντουρά  που μίλησε για το θέμα της ιθαγένειας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.