ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφεση κατά της τιμωρίας του

Με το υπόμνημα ανά χείρας o Παναθηναϊκός

Η πράσινη ΠΑΕ πρόκειται να καταθέσει, συμπληρώνοντας την έφεση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, σύμφωνα με την οποία του αφαιρούνται 3 βαθμοί, θα δώσει 2 ματς κεκλεισμένων και θα πληρώσει 100.000 ευρώ, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ δεν έχει αντικειμενική ευθύνη για την παραβίαση των μέτρων ασφαλείας από την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός (βρέθηκε στο χορτάρι της Λεωφόρου, ενώ είχε προβλεφθεί και αποφασιστεί από τους φορείς να παρακολουθήσει το ντέρμπι από ειδικά διαμορφωμένο μπουθ) και ότι υπήρξαν προκλήσεις και από τον Β. Μαρινάκη και τον προπονητή Β. Περέιρα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα οι πράσινοι θα ζητήσουν και από το υπουργείο και από την Super League εξηγήσεις για τη χθεσινή απόφαση, για επέκταση της τιμωρίας του Παναθηναϊκού, επειδή όλα τα ματς στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές έγιναν κεκλεισμένων των θυρών και θα τονίσουν ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ της διοργανώτριας αρχής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.