Neo

Το ζήτησε από τους βουλευτές, έμεινε με τους υπουργούς

Ο Neo ενημέρωσε χθες τους αναγνώστες του για την ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα από την επιμονή της συντριπτικής πλειονότητας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα, παρά τις αυστηρές συστάσεις του πρωθυπουργού να δείξουν ότι «δεν είμαστε σαν τους άλλους».

Το θέμα συζητήθηκε χθες στον «πρωινό καφέ» του Μεγάρου Μαξίμου και εκεί ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από όλους τους συμμετέχοντες έναν απολογισμό της κατάστασης. Εν πάση περιπτώσει, κρίθηκε «επαρκής» ο επικοινωνιακός χειρισμός και τα επιχειρήματα που ακούστηκαν προχθές από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα οποία το προνόμιο των βουλευτικών αυτοκινήτων θα ισχύσει μόνο ως... τον Σεπτέμβριο, οπότε θα καταγγελθεί η σύμβαση leasing από την Βουλή.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός δεν έκρινε ως επαρκή την ως τώρα επιχειρηματολογία, γι' αυτό και αποφάσισε να ζητήσει τουλάχιστον από τους υπουργούς του να... δώσουν το καλό παράδειγμα και να αρνηθούν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα -όσοι είναι βουλευτές. Πράγματι, αυτό έγινε, αφού οι υπουργοί έχουν τα... υπουργικά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εκτός των αυτοκινήτων, χτες το βράδυ στην εκπομπή του MEGA μάθαμε από τον βουλευτή του Σύριζα Νίκο Φίλη ότι οι βουλευτές φορολογούνται επί του 25% του εισοδήματός του και δεσμεύτηκε ότι στο επόμενο φορολογικό νομοσχέδιο θα εμπεριέχεται η κατάργηση αυτού του προνομίου. Μόνο με τέτοιες κινήσεις έχει ελπίδες να αποκτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία το πολιτικό σύστημα. Σκέφτομαι βέβαια και τον Αδωνη, πως θα τα βγάλει πέρα με την νέα περικοπή…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.