ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόψε (21:45 ΕΡΤ1) η Εθνική κόντρα στα Ν. Φερόε

Μαρκαριάν: Θα τα καταφέρουμε

Έτοιμη να ανταποκριθεί στην πίεση για αποτέλεσμα είναι η Εθνική ομάδα ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τα Νησιά Φερόε όπως τόνισε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: "Νομίζω ότι είμαστε καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είχαμε μια ταλαιπωρία, αλλά όλα καλά. Για μας τα Φαρόε είναι η έκπληξη. Ήταν πολύ καλοί με εμάς, με τη Ρουμανία και τη Φινλανδία.Έχουν καλούς παίκτες, με μέλλον και πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικήσουμε".

"Δεν είναι η καλύτερη δυνατή κατάσταση το πλαστικό γήπεδο, είναι δύσκολο, όπως και ο καιρός. Πρέπει να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση και οφείλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, που θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο. Δεν έχουμε χώρο για λάθη και είναι πρόβλημα και πίεση για μας".

"Οι παίκτες μας δούλεψαν πολύ καλά στην Αθήνα και πιστεύω ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε τη νίκη, θέλω να προσπαθήσουν όλοι. Θα έχουμε δυσκολίες, διότι τα Φερόες παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Μας νίκησαν στον πρώτο γύρο και τώρα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό".

"Για μένα δεν υπάρχει τύχη στο ποδόσφαιρο. Η ατυχία μπορεί να είναι οι τραυματισμοί (3-4 πάντα εκτός), μας κάνει ζημιά αυτό, διότι αλλάζουν τα πλάνα μας. Ήταν σίγουρα βασικός ο Φορτούνης. Πρέπει να αλλάξω τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θα παίξει αντί του Φορτούνη. Έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει, αλλά δεν έχω αποφασίσει για μια θέση. Οι υπόλοιποι ξέρετε ποιοι είναι".

"Δεν υπάρχει γκολ, αν δεν παίζεις καλή μπάλα. Πρέπει να υπάρχει συγχρονισμός για όλα. Εμείς βάλαμε δυο παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν και επίσης δουλεύουμε την παρουσία μας στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είναι μόνο το γκολ, πρέπει να είμαστε καλοί σε όλες τις θέσεις».

*Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα και στην 4άδα της άμυνας -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Σταφυλίδης. Στην 3άδα μπροστά οι Σάμαρης (αμυντικός μέσος), Κονέ και Χριστοδουλόπουλος (εσωτερικοί μέσοι), αριστερός εξτρέμ ο Καρέλης, δεξιά ο Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Βέβαια, ίσως δούμε και κάποια άλλη απόφαση από τον κόουτς, όπως τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά και στον άξονα Νίνη ή Ταχτσίδη.

Η βαθμολογία (5 αγ. Νίκες- Ισοπαλίες-Ήττες)

1 Ρουμανία  4 1 0  13β.
2 B.Ιρλανδία 4 0 1  12β.
3 Ουγγαρία  2 2 1  8β.
4 Φινλανδία 1 1 3  4β.
5 Νήσοι Φερόες  1 0 4  3β.
6 Ελλάδα  0 2 3  2β.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.