ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Απολογείται στις 11:00 η σατανική χήρα

«Μόνο με ισόβια θα νιώσω δικαίωση» λέει ο πατέρας του καπετάνιου

«Μόνο αν μπει μέσα ισόβια θα νιώσω δικαίωση. Ο Θανάσης μου χάθηκε κι αυτή μας παίδευε, μας έλεγε ψέματα για 7 μήνες. Τρελαίνομαι και μόνο που τη βλέπω» λέει ο πατέρας του άτυχου ναυτικού, που η 37χρονη σύζυγός του εκτέλεσε εν ψυχρώ τον περασμένο Δεκέμβριο στην Κοιλάδα Αργολίδας.

«Αν τη δω να βγαίνει έξω, εγώ τα 'χω φάει τα χρονάκια μου. Θα το τελειώσω εγώ το θέμα αυτό...», απειλεί ο πονεμένος πατέρας, που σχεδόν παραλογίζεται μες στη θλίψη του.

Ο κύριος Τάσος Λάμπρου, πατέρας του 42χρονου Θανάση, ήταν από το πρωί χθες έξω από το δικαστήριο Ναυπλίου μαζί με άλλους συγγενείς του. «Είπα πολλά, την έβρισα, της είπα διάφορα. Αλλά τι σημασία έχει; Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί του χωριού. Τώρα πάει, χάθηκε. Τι σημασία έχει;», λέει στο «Έθνος».

Αυτό που δεν μπορεί να αντέξει ο κύριος Τάσος είναι η κοροϊδία. «Τόσους μήνες μάς έπαιζε θέατρο. Επρεπε να το είχα καταλάβει. Την υποψιαζόμασταν, αλλά όχι ως δολοφόνο, ως συνεργό. Για να καταλάβετε, εγώ στην αρχή τη δεχόμουν στο σπίτι μου. Μου έλεγαν οι συγγενείς μου: ''Τι τη θέλεις αυτήν; Αυτή τον έφαγε τον γιο σου''. Αλλά εγώ την άφηνα για χάρη του κοριτσιού (σ.σ.: το ζευγάρι έχει μια κορούλα ηλικίας 10 ετών). Αλλά κι αυτό το πήρε με το μέρος της. Δεν το έχουμε δει από την ημέρα που ομολόγησε», συμπλήρωσε.

Οι νέοι δικηγόροι που ανέλαβαν την υπεράσπισή της ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για σήμερα στις 11 το πρωί, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση και να διαβάσουν την ογκωδέστατη δικογραφία των 780 σελίδων.

«Έθνος»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.