ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάτησε στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός

Αναστασίου: Συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στη ρεβάνς με τη Μπριζ

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί για το Βέλγιο και τη μεγάλη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ. Το αεροπλάνο που μετέφερε τους πράσινους προσγειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 στις Βρυξέλλες. «Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν», είπε ο Γιάννης Αναστασίου κατά την αναχώρηση της ομάδας, ενώ τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι».

Με αυτοπεποίθηση ότι θα επιστρέψει με την πρόκριση στα play offs του Champions League αναχώρησε το πρωί για το Βέλγιο η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ. Στο τριφύλλι ξέρουν ότι πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, ωστόσο είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν το 2-1 που πήραν με ιδρώτα (και με 10 παίκτες) στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε στο Ελευθέριος Βενιζέλος: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Ειδικά στα πρώτα λεπτά αναμένουμε μεγάλη πίεση, γιατί η Κλαμπ Μπριζ μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια στην έδρα της. Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είδαμε τα λάθη μας στο πρώτο παιχνίδι και τα συζητήσαμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση για τη ρεβάνς, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα καλά και μπορούμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη», ενώ για την κακή παράδοση που έχουν οι πράσινοι στο Βέλγιο ο κόουτς ανέφερε με νόημα: «Όλα κάποια στιγμή γίνονται για πρώτη φορά».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε λίγο μετά τις 12:00 στις Βρυξέλλες. Η πτήση ήταν καλή, το ίδιο καλές ήταν και οι καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία ήταν στους 16 βαθμούς, με λίγα σύννεφα και κατά τόπους βροχές. Οι πράσινοι θα μεταβούν οδικώς στο Μπριζ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Σάντσεθ και οι ανέτοιμοι Εσιέν και Τελάντερ, όπως και ο Νάνο. Στην αποστολή είναι ο Κλωναρίδης, που ήταν εκτός στο παιχνίδι της Λεωφόρου, ενώ ο Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος είχε στομαχικές διαταραχές και δεν προπονήθηκε, συμμετέχει κανονικά. Η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Στιλ, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη, Λουντ και Καλτσά.

Το πιθανότερο σχήμα ου θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός είναι: Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Καρέλης και Μπεργκ (σε διάταξη 4-3-2-1).

Η συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» στις 19:45, ενώ στις 20:30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας. Το απόγευμα πρόκειται να ταξιδέψει για το Βέλγιο και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.