ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από την Κρήτη

Ευ. Μεϊμαράκης: «Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές»

Με πρώτο σταθμό τη Νεάπολη Λασιθίου ξεκίνησε  τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη ο Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Νωρίς το μεσημέρι, ο κ.Μεϊμαράκης μετέβη στη Νεάπολη όπου του επιφυλάχθηκε υποδοχή από κατοίκους της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον 'Αγιο Νικόλαο Λασιθίου και στα γραφεία της αντιπεριφέρειας.

Εκεί είχε συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Πελαγία Πετράκη , δημάρχους και φορείς της Αυτοδιοίκησης τονίζοντας πως ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντικός για τη ΝΔ .

Επίσης συναντήθηκε και με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων οι οποίοι του παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα του Νομού της ελλείψεις σε υποδομές στην υγεία επίσης αναφέρθηκαν στα θέματα της ανεργίας του τουρισμού κ.α.

Κατά τη συζήτηση που είχε ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι θα πρέπει να χτίσουμε εμπιστοσύνη για να λύσουμε τα προβλήματα και παράλληλα θα πρέπει να βρούμε μια βασική κατεύθυνση προκειμένου να συνεννοούμαστε. Ακόμη χαρακτήρισε την επόμενη πενταετία πολύ κρίσιμη για το μέλλον της χώρας.
Επεσήμανε ότι, οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι πολύ σημαντικές καθώς «δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές».

Κατά την περιοδεία του ο κ.Μεϊμαράκης ζήτησε ακόμη να δώσουν οι πολίτες ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ψήφο διαμαρτυρίας ή ψήφο τιμωρίας η οποία κόστισε στον τόπο περίπου 90 δισ. ευρώ.

Αφού κατηγόρησε τον Α. Τσίπρα ότι ανακόπτει την «πορεία που είχαμε χαράξει» και οδηγεί τη χώρα σε εκλογές πρόσθεσε ότι οι εκλογές αυτές θέλουμε  να μας δώσουν την δυνατότητα να αναπτύξαμε τα επιχειρήματα μας και οι πολίτες να προβληματιστούν και να πάνε στην κάλπη  κρίνοντας τα πεπρωμένα του 7 μήνου της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμένου.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 21:30 02/09/2015

    Τότε που ο Σαμαράς έλεγε τα ίδια με όσα λέει τώρα ο Τσίπρας
    Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014.
    Βουλή των Ελλήνων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απευθύνεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Είναι κατηγορηματικός και σαφέστατος: «Αν τολμήσουν να ζητήσουν την υπογραφή μας στα μνημόνιά τους, θα πάρουν εκ νέου την απάντηση που πήραν και την προηγούμενη φορά. Ψάξτε αλλού για συνένοχους στο έγκλημα! Εμείς ούτε τις επικύψεις συνηθίζουμε ούτε μας κρατάνε από πουθενά για να μας εκβιάζουν και να απαιτούν την υπογραφή και τη συναίνεσή μας στην πολιτική που καταστρέφει τη χώρα!» διακηρύσσει χωρίς περιστροφές.
    Βουλή των Ελλήνων και πάλι.
    Αυτή τη φορά, αίθουσα της ολομέλειας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι λάβρος κατά της κυβέρνησης: «Δεν θα γίνουμε συνένοχοι! Oπως απορρίψαμε το μνημόνιο 1, έτσι θα απορρίψουμε και αυτά που προεξοφλούνται με το μνημόνιο 2… Τα μνημόνια είναι η πολιτική δέσμευση για μια επ’ άπειρον ασφυξία της οικονομίας. Αν θέλετε συναίνεση στην ασφυξία, να τη βρείτε αλλού! Πέρυσι βρήκατε άλλους να σας στηρίξουν, φέτος θα είναι πιο δύσκολο λόγω λαϊκής κατακραυγής» δηλώνει αταλάντευτος. Αν όμως νομίζετε ότι αυτός που είπε τα παραπάνω λόγια ήταν ο Αλέξης Τσίπρας σε κάποια προηγούμενη παρέμβασή του στη Βουλή, κάνετε λάθος. Η σκηνή που σας περιγράψαμε στο κοινοβούλιο έχει λάβει χώρα πριν από τρία χρόνια.
    Την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011.
    Τότε όμως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ήταν ο Τσίπρας, ήταν ο… Αντώνης Σαμαράς! Ο Σαμαράς είπε λοιπόν τα όσα προαναφέρθηκαν! Το τι έκανε ο ίδιος όταν ανέλαβε την εξουσία είναι μια άλλη, θλιβερή ιστορία, αλλά δύσκολα μπορεί κάποιος να ισχυριστεί στα σοβαρά ότι υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε αυτά που έλεγε τότε ο Αντώνης Σαμαράς και σε αυτά που λέει τώρα ο Αλέξης Τσίπρας!

  2. NMan. 21:19 02/09/2015

    ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή???

    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό
    του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    * Τι φοβόσουνα;
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σ ε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

  3. N Bράχος 21:17 02/09/2015

    Παυλόπουλοι ΚαΜένοι καλόγηροι- μας κατέστρεψαν !!!

    Πάνε τα δομημένα ομόλογα, πάνε οι ακτοπλοϊκές μίζες Παυλίδη, πάνε οι offshore Βουλγαράκη, που ήταν νόμιμες και ηθικές, οι ανταλλαγές με τον Εφραίμ, φιλέτων ακίνητων του Δημοσίου με το νερό και τα ψαρια της Βιστωνίδας στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, οι απαγωγές των Πακιστανών, το Σινούκ, ο Ζαχόπουλος, ο Βαρθολομαίος, ο Χούπης, οι στημένοι διαγωνισμοί και εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις των δικών τους παιδιών με την καθιέρωση της συνέντευξης και την ουσιαστική κατάργηση του ΑΣΕΠ, οι κουμπάροι Πανάγοι και σια, η απογραφή, η επιτήρηση, η κουτοπόνηρη αύξηση του ΑΕΠ κατά 27% μέσω πορνείας και λαθρεμπορίου, τα κρυφά ομόλογα, τα κρυφά δάνεια από την J.P MORGAN, τα γκόλντεν μπόϋς, τα ψευδή στοιχεία στη Γιούροστατ, το κλείσιμο της Βουλής για να παραγραφούν τα αίσχη τους.
    Ξεχάστηκε ο διπλασιασμός του χρέους και η εκτόξευση του ελλείμματος στα ύψη σε πεντέμισι μόλις χρόνια. Ξεχάστηκαν όλα τα απίθανα και πρωτόγνωρα σκάνδαλα της Δεξιάς και έμεινε να φταίει ένας και μοναδικός.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.