Neo

Νέο κόμμα θέλει ο Σκανδαλίδης

Τη …σούπα της Φώφης Γεννηματά, χαλάνε φωνές μέσα στο ΠΑΣΟΚ που όταν ακούνε για Δημοκρατική Συμπαράταξη δυνάμεων του χώρου «με σεβασμό στην αυτονομία και την αυτοτέλειά τους», βγάζουν …φλύκταινες, αντιπροτείνοντας την ανασυγκρότηση της παράταξης από μηδενική βάση.

Τα όργανα …άρχισαν, με τη δήλωση του πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη, περί ιδρυτικού Συνεδρίου σε λίγους μήνες, όπου θα κάνει την εμφάνισή του ένα ‘νέο κόμμα’,που θα είναι ο μετασχηματισμός των υπαρχόντων.

Και για να μιλήσει κατ’ ευθείαν στο θυμικό του μέσου ΠΑΣΟΚου, ο κ.Σκανδαλίδης, αναρωτήθηκε : «Αν ερχόταν σήμερα ο Ανδρέας Παπανδρέου, ας πούμε, τι θα έκανε; Θα συνέχιζε το παλιό ή θα έφτιαχνε κάτι από την αρχή;», για να απαντήσει μόνος του ότι «η απάντησή του θα ήταν, όπως ήταν και το ’74, να κάνει κάτι από την αρχή».

Αναμένονται θύελλες…

18 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Διερωτήθηκε με στόμφο ο κ. Σκανδαλίδης αν θα έκανε ή όχι ο Α. Παπανδρέου καινούργιο κόμμα στην κατάσταση που ειναι τώρα η Χώρα μας . …
    Ιδιαίτερα ύστερα απ´ όσα έγιναν κατά την προδοσία του παλαιού κόμματος το 2011 που έγινε τότε από τον Βενιζέλο και όσους άλλους το ακολούθησαν , μηδέ εξαιρούμενου και του εαυτού του …
    Δεν είδε ότι ένας ΑΛΛΟΣ Παπανδρέου, ο Γιώργος …. ήδη το έκανε αυτό το κόμμα από την Αρχή και με ΑΡΧΕΣ, και από την ΒΑΣΗ !
    Είναι το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ κε. Σκανδαλίδη μου !
    Η πιό σαφής πολιτική πρότασης από τον Ελληνικό λαό για να Αλλάξουμε για να μην βουλιάξουμε !
    Γιά τον πραγματικό Σοσιαλισμό και όχι την Βαρβαρότητα, ή τις πράξεις και τα ρεζιλίκια των Τσιπροκαμμένων και του Κωστακαραμανλησμού που επιδιώχθηκε ν´ αναστηθεί … και να μας «θωρακίσει » πάλι …. , όπως ήταν η οικονομία μας το 2008 !!
    Που ήσουν στις προηγούμενες εκλογές Κώστα Σκανδαλίδη , όταν με τον Βενιζέλο σου, την Φωφώ, τον Γρηγοράκο και την Καϊλή αποκλείσατε τους Δημοκράτες Σοσιαλιστές και πήγατε με τους 4-2-1 ;
    Μετά από πόσα χρόνια δεν υπάρχει Παπανδρέου στην Ελληνική Βουλή και γιατί ;
    Πριν ελπίσεις να σε ακούσει οποιοσδήποτε πραγματικός Δημοκράτης και να σε ξαναψηφίσει κ. Σκανδαλίδη μου, πρέπει νά αναγνωρίσεις τα της προδοσίας και την αποστασία σας ,
    όλοι εσείς του βαθέως ΠΑΣΟΚ .

  2. χαμαλης 15:23 30/01/2016

    Ποιοί ενθαρρύνουν αραγε, ολο αυτο το πολιτικο προσωπικο, το οποιο δεν αρκέστηκε στην πολύχρονη, πολυδιαστατη προσφορα προς το κοινωνικο συνολο… και εξακολουθει να διατηρει με την ιδια θέρμη, την διαθεση για επι πλεον προσφορα…?
    Εαν δεν αποτελούσε αμαρτια… θα επρεπε οι εικονες τους να πλαισιωνουν αυτες του Χριστου σε καθε εικονοστασι, σε καθε εκκλησια…

  3. Μητσος 21:47 27/09/2015

    Κωστα ησουν και εσυ με την ομάς που μετά τον ΓΑΠ, σούταραν και τον Χρυσοχοΐδη? Ενοχλητικός ο Μιχαλης ε???? . Εχει διαφορετικες θεσεις και θα σας χαλούσε τον τραχανα. Εχει ακομα απηχηση στον κοσμο και ήταν εμποδιο σε κατι σαπροφυτα που προσπαθουν να βγουν στην πρωτη γραμμη αλλα ματαίως. Αφηστε που ηταν πολυ καλος υπουργος πραγμα αγνωστο στους περισσότερους απο σας. Συνεχιστε να διώχνετε σοβαρα στελέχη και θα μας δειτε στη συνέχεια.

  4. Ο,τι εκανε ο Ανδρεας το ’74,δεν αποπειραθηκε και ο Γιωργος αρχες του 2015;Φιλε Σκανδαλιδη εχεις χασει την εξωθεν καλη μαρτυρια πλεον.Τι απομενει;Σιωπη.

  5. Κύριε Σκανδαλίδη σας στηρίξαμε για πολλά χρόνια, γιατί είχατε καταφέρει να μας ξεγελάτε με τα δήθεν Δημοκρατικά «ιδεώδη» σας.
    Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ Νοέμβρης του 2011, τα όσα προηγήθηκαν και όσα ΒΡΩΜΙΚΑ επακολούθησαν (μετατρέψατε το ΠΑΣΟΚ σε δεκανίκι και ουρά του Σαμαρά και της ΝΔ, της Παράταξης που ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ τη Χώρα), έσκισαν τα προσωπεία και αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπό σας.
    Δεν είστε τίποτα άλλο από ιντριγκαδόροι, θεσιθήρες και παρτάκηδες.
    Μία μόνο υπηρεσία μπορείτε πλέον να προσφέρετε στην Σοσιαλδημοκρατική Παράταξη:
    Εσείς και η Συμμορία που ηγείται του ΠΑΣΟΚ μετά το 2011, να μας ζητήσετε ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί μας ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ και μας ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ και να πάτε σπίτι σας.

  6. Αννα 23:02 26/09/2015

    Πεστε μου κατι που έκανε ως υπουργος που ήταν 20 χρόνια για το οποίο θα θυμάμαι τον Σκανδαλίδη. Κατι!!!!!!!

    • ΕΚ 19:18 27/09/2015

      Έπαιζε ωραιότατο τάβλι στον καφενέ απέναντι από το ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη.

      • Αννα 21:51 27/09/2015

        Η Διαμαντοπούλου, ο Παπανδρέου, ο Παπαδόπουλος, ο Ραγκουσης, ο Χρυσοχοΐδης ειναι σπιτια τους. Μαλλον επειδη δεν ηξεραν να παιζουν ταβλι. Θα μαθω ταβλι…..

  7. Tassos Gkr 18:55 26/09/2015

    Αγαπητέ Κώστα, αυτό έκανε ο ΓΑΠ, έκανε νέα προσπάθεια, νέο κόμμα «ξεφόρτωσε το παλιό» αλλά εσύ έχεις αντίθετη άποψη στην κίνηση αυτή. Δεν σε καταλαβαίνω.

  8. Ανώνυμη 18:29 26/09/2015

    Κύριε Σκανδαλίδη, αν ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα είχε πάρει ένα σκουπόξυλο και θα σας είχε στείλει στον αγύριστο….ξεκινώντας πρώτα από εσένα και τους ομοίους σου, που μην έχοντας την «ομπρέλα» του αείμνηστου, καταφύγατε στην ομπρέλα του ΔΟΛ – Ψυχάρη, τον οποίο εκπροσωπείτε επάξια (άξιος ο «μισθός» σας) και αυτός με τη σειρά του σας στηρίζει….Το «μαγαζί» σας το πήρε ο Τσίπρας και αυτό δεν το αντέχετε…

  9. Σκανδαλιδης απ’το ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Τι περιμένεις;;

  10. K.B 16:18 26/09/2015

    Πραγματι χρειαζεται ενα συνεδριο με αντικειμενο το ιδεολογικοπολιτικο στιγμα του ΠΑΣΟΚ στο σημερα,το οποιο κατ» ουδενα τροπο δεν αντιβαινει στην πολιτικη διευρινσης και συμμαχιων οπως αυτη που γινεται τωρα.
    Και ειπαμε ονομα συμβολα κ.λ.π δεν τα αγγιζουμαι καν.

  11. » Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»(άσε που το γήρας….)!!!

    Ρε Κώστα, άδειασέ μας τη γωνιά. ΔΕΝ…χόρτασες ? Εμείς ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ μέ κάτι Γείτονες, λαλιώτηδες και τόσους ακόμη κρυφο..καπιτάλες…!
    Φύγετε όσο είναι »νωρίς», γιά το…καλό σας και το καλό μας !!!

  12. ΚΤ 13:26 26/09/2015

    Αλλάζει ο Μανωλιός και φοράει τα ρούχα του αλλιώς!!!

  13. KT 13:22 26/09/2015

    Ανανέωση δεν γίνεται με αλλαγή ονόματος αλλά με αλλαγή νοοτροπίας…. Η αλλαγή του ονόματος δεν λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ.. Όλοι επιθυμούν να γίνουν όχι μόνο αρχηγοί αλλά και ιδρυτές κόμματος…. Αυτό το ζήσαμε πλειστάκις. Κάθε ένας παλιός που έφευγε ίδρυε και ένα κόμμα, μια κοινωνική συμφωνία κλπ με κατάληξη το απόλυτο μηδέν!!!

  14. Θανάσης 10:57 26/09/2015

    Με μαθουσάλες 40ετους διακυβέρνησης και Benny να κρατά τη μπαγγετα δεν πας πουθενά. Ενα μνημόσυνο και σπίτια σας για τσάι.

  15. Μητσος 10:46 26/09/2015

    Από πότε αποφασίζει η Φωφη. Τα ειπαν και αλλοι αλλά τους βριζατε βρε Κωστα!!

  16. Θ.Τ. 8:59 26/09/2015

    Τι να πει κανείς . . . Κε Φελνίκο μας

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.