ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Έμφαση στην Παρθένο – η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Βρίσκεσαι σε μία κρίσιμη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα καμπή, Κριέ – όλοι μας, εδώ που τα λέμε,  στο ίδιο καζάνι βράζουμε λίγο πολύ. Αλλά εδώ μιλάμε για σένα: και θα ξεκινήσω με το να σου υπενθυμίσω πως μέσα στα σκοτάδια του τελευταίου διαστήματος, άναψε ένα πολύ μικρό κεράκι. Τι να μου κάνει το κερί το σπαρματσέτο, θα μου πεις – και θα διαφωνήσω. Ένα φως, όσο μικρό κι αν είναι, κάνει τη διαφορά. Για σένα σημαίνει όραμα, ορίζοντας, υψηλές προσδοκίες και μία καρδιά που φλέγεται από την ανάγκη της να νιώσει και να δώσει – αυτό ακριβώς να κάνεις! Ξεκίνα να προσεγγίσεις πρόσωπα και καταστάσεις με τη δύναμη ενός πολιορκητικού κριού, και με τον ενθουσιασμό των παιδιών, των ηρώων και των νικητών (ποιότητες ολόδικές σου, και οι τρεις αυτές). Ναι, καλά καταλαβαίνεις, είσαι ένας/μία μικρός/ή αλχημιστής/τρια, μπορείς να δημιουργήσεις Μαγεία!

Ταύρος

Για έναν άνθρωπο τον οποίο ορίζει το ρήμα «Έχω» (εσύ είσαι αυτός, ο άνθρωπος αυτός), μία ερωτική εβδομάδα όπου όλα της τα φώτα τα ρίχνει στο «εγώ κι εσύ μαζί ως ένα» θα μπορούσε πολύ απλά να μεταφραστεί στο «έχω εσένα». Ναι, ξέρω, εδώ συνήθως μπαίνει ένα ερωτηματικό που τα χαλάει όλα – αλλά αυτό είναι όλο το νόημα της ιστορίας. Ανάγνωση πρώτη: αν θέλεις κάποιον, να είσαι ελεύθερος, χαρούμενος κι αισιόδοξος – κανείς δε μπορεί να αντισταθεί για πολύ στη χαρά της ζωής. Ανάγνωση δεύτερη: αν θέλεις κάποιον, άστον ελεύθερο διότι μόνο έτσι έχει αξία το να τον έχεις – με τη δική του ελεύθερη βούληση. Ανάγνωση τρίτη και φαρμακερή; Για να φτάσεις να έχεις, πρέπει πρώτα να θελήσεις. Θέλεις αρκετά;

Δίδυμοι

Για ένα πλάσμα το οποίο φημίζεται ως «η πεταλουδίτσα του ζωδιακού» και άλλα πολλά που δε γράφονται, οι σχέσεις τονίζονται εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα. Όπου τι να θέλει να σου πει άραγε το σύμπαν; Α) Ζεις για να επικοινωνείς, να διαδράς, να μαθαίνεις. Και για τις τρεις αυτές δραστηριότητες, αλλά και για μία σημαντικότατη τέταρτη, το σεξ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ άλλους. Ιδανικά έναν/μία άλλο/η, που να σε εξιτάρει σα να ξυπνάς κάθε μέρα με άλλο παρτενέρ, και το βράδυ να μην κοιμάσαι ποτέ με αυτόν με τον οποίο ξύπνησες. Β) Αυτή η σχέση με ένα άτομο, αν δεν κάνεις κάποιους συμβιβασμούς, δεν υφίσταται ούτε στο Χόλιγουντ. Γ) Για να προβείς στους έρμους τους συμβιβασμούς, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι σε αυτή τη σχέση υπάρχουν πράγματα καινούργια για να μάθεις, κι ότι η σχέση μέντορα – μαθητή ενίοτε θα αντιστρέφεται. Δ) Φυσικά και μπορείς να βγεις εκεί έξω και να τη δημιουργήσεις αυτή τη σχέση (αν δεν υπάρχει), ή να ανοίξεις τα μεγάλα και ωραία σου μάτια και να κάνεις ό,τι μπορείς με μία σχέση που μέχρι χθες θεωρούσες καμένο χαρτί.

Καρκίνος

Έχεις προσέξει πως ένα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μεταμορφώνει και το πιο μουντό σαλόνι; Αυτό θα κάνεις κι εσύ – θα στολίσεις. Και εξηγώ:  οι ευκαιρίες δε θα σου λείψουν για ενδιαφέρουσες βραδιές, κοινωνικές συναναστροφές, γοητευτικές παρέες και γνωριμίες ακόμα και μέσα σε κείνο το γραφείο όπου βρίζεις από μέσα σου σα βαρκάρης κάθε φορά που είναι να πας, βλέπεις, όλα τα ξέρω. Εκμεταλλεύσου τις! Όση κι αν είναι η κούραση, η απογοήτευση, η …ξινίλα των άλλων, εσύ φόρα το πιο εορταστικό σου χαμόγελο και συμπεριφέρσου σα να είσαι στην κορυφή του κόσμου. Μην το βλέπεις σαν χρυσωμένο χάπι, σαν πρόβα δες το, γιατί αυτό ακριβώς είναι.

Λέων

Ξεκινάμε με μία μικρή αλλά απαραίτητη επανάληψη; Ο Δίας  δεν είναι πανάκεια, ούτε ο από μηχανής πλανήτης που σκορπάει αστερόσκονη πάνω στα προβλήματα και τα κάνει να εξαφανιστούν. Είναι όμως σίγουρα ένα χέρι που σε κρατά να μη φουντάρεις όταν όλα μοιάζουν δύσκολα, κι είναι και μία πόρτα που ανοίγει σε μία ευκαιρία. Ενίοτε δεν είναι πόρτα, δεν είναι καν παράθυρο – είναι φεγγίτης, ή χαραμάδα, αλλά πρέπει να προλάβεις να βάλεις το ποδαράκι σου και να κρατήσεις την προοπτική ανοιχτή. Σε συνδυασμό με τον… οργασμό των άστρων στον  2ο ηλιακό σου οίκο, ναι, η ευκαιρία είναι μία ευκαιρία έρωτα και χαράς! Σε πείσμα του σκοταδιού που έχει προηγηθεί, εσύ είσαι από μόνος σου ένα φωτεινό σημείο, ένα ερωτευμένο πλάσμα που φλέγεται να το μοιραστεί με το αντικείμενο του πόθου του και να το βροντοφωνάξει σε όλους τους άλλους.

Παρθένος

Δεν είναι κακό να σε παίρνουν για λίγο ακόμα πολύ στα σοβαρά, όσο εσύ δημιουργείς την κατάσταση που θέλεις στο ερωτικό πεδίο και ξεδιαλύνεις πληροφορίες  με το υπέροχο Ερμήσιο μυαλουδάκι σου. Ταυτόχρονα, στο 4ο ηλιακό σου σπίτι, στη βάση σου, εκεί που βρίσκονται τα θεμέλια και η ψυχή σου, η ενέργεια του Τοξότη ανάβει πολλά μικρά κεράκια, το ένα μετά το άλλο. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για πραγματικά πρόσωπα, εσύ κάπως νιώθεις πως υπάρχουν ενέργειες τριγύρω σου που σου ζεσταίνουν την ψυχή, που σε κάνουν να χαμογελάς, και σε στρέφουν προς κάποιον κοντά στον οποίο νιώθεις όπως όταν γυρνάμε σπίτι μας μετά από ένα μεγάλο και κουραστικό ταξίδι. Η καρδιά σου είναι ήρεμη και χαρούμενη, κι αν δε μιλάμε για μία καινούργια ερωτική ιστορία αλλά για μία ήδη υπάρχουσα σχέση για την οποία πάλεψες πολύ, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η ώρα της συγκομιδής και της δικαίωσης!

Ζυγός

Πρέπει να καταλάβεις πως υπάρχει αντίτιμο για κάθε τι που αποκτούμε, και για κάθε έναν που αποκτούμε επίσης. Άσε τη μελαγχολία και κράτα μόνο την οξυδέρκεια και τη σοβαρότητα – διότι λίγο παρακάτω, λίγο πιο πέρα και μακριά, η κοινωνική σου ζωή ανάβει τα λαμπάκια κατά δεκάδες, προσελκύοντας κόσμο και μάλιστα από το κοντινό, καθημερινό σου περιβάλλον. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχεις τα ωραία και μεγάλα σου μάτια ανοιχτά για κάποιο γείτονα, συνάδελφο, ή ακόμα και κάποιον που θα γνωρίσεις μέσω αδελφών ή ξαδελφών σου! Σε κάθε περίπτωση, αυτή η χαρούμενη, αισιόδοξη ερωτική κινητικότητα προ των γιορτών σε κάνει να βρίσκεις τον εαυτό σου, να φλερτάρεις ξανά και να περιμένεις θαύματα!

Σκορπιός

Το ότι το σκοτάδι είναι το φυσικό σου περιβάλλον δεν είναι λόγος για να μη βγεις ποτέ στο φως, έτσι δεν είναι;  Είσαι  επιφυλακτικός, καχύποπτος και λιγομίλ – μισό λεπτό, έτσι δεν είσαι πάντα; Για την ακρίβεια, πάντα έτσι δεν είσαι εσύ;  Όμως, η εβδομάδα σε καλεί να κάνεις την υπέρβαση. Σε καλεί να κάνεις ένα βήμα μπροστά, να βγεις από το παρασκήνιο, να βαδίσεις στο φως της αισιοδοξίας και της χαράς του Τοξότη, να βιώσεις αυτό το «όσα έρθουν κι όσα πάνε». Διότι ο έρωτας είναι υπέρβαση, δεν είναι ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ σα Σκορπιός το ξέρεις καλά, ότι δεν είσαι αληθινά ερωτευμένος αν δεν σταθείς μπροστά στον άλλο έχοντας απαρνηθεί όλες τις μάσκες σου κι όλες τις άμυνες.

Τοξότης

Θυμάσαι όταν ήσουν πιτσιρίκι, που ήσουν πάντα ο αρχηγός της σκανταλιάς; Που εσύ πήγαινες πρώτος στο γραφείο να ζητήσεις εκδρομή, με όλη την τάξη μουγκή από πίσω σου; Κάπως έτσι σε βρίσκει κι αυτή η εβδομάδα σου, μπροστάρη – κοινώς, θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλία, αν θέλεις να γίνει ο,τιδήποτε. Κι επειδή υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνουν εξαιρετικά πράγματα, δέξου και αποδέξου πως τα νήματα θα χρειαστεί να τα κινήσεις εσύ. Η πρώτη κίνηση είναι δική σου, είτε αυτή αφορά σε μία καινούργια φλόγα που θέλεις να εντυπωσιάσεις/γοητεύσεις/καλέσεις έξω για ένα ποτό, είτε αφορά σε μία σχέση που έχει πέσει εδώ και καιρό σε χειμερία νάρκη και θέλεις να την ξυπνήσεις.

Αιγόκερως

Κοίτα, κατά γενική ομολογία εάν διαπρέπεις όντας σκυθρωπός, επιφυλακτικός και κινδυνολόγος, τώρα που η  εβδομάδα σε βρίσκει δυνατό, αισιόδοξο και εμπνευσμένο θα κάνεις θαύματα! Εν αντιθέσει με ό,τι πιστεύει ο οποιοσδήποτε εκεί έξω, όσες φορές έχεις ερωτευτεί εσύ, άλλες τόσες, ίσως και περισσότερες, έχουν ερωτευτεί εσένα. Διότι είσαι ένα πλάσμα ερωτεύσιμο, κι αυτή την εβδομάδα, εκείνος που κρατά τα κλειδιά της καρδιάς σου καταλαβαίνει πως το μυστικό είναι να σε κάνει να γελάς, να σου δείχνει όλα εκείνα τα πράγματα για τα οποία δικαιούσαι και πρέπει να είσαι χαρούμενος, πλήρης, αισιόδοξος κι ευτυχισμένος, και παράλληλα να συμμερίζεται τα όνειρά σου και να βεβαιώνεται πως είναι εκεί για σένα στο τέλος κάθε μέρας και στην αρχή της επόμενης. Ναι, ένα τέτοιο πλάσμα υπάρχει για σένα κι είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς την ύπαρξή του αυτή ακριβώς την εβδομάδα, Αιγόκερε!

Υδροχόος

Η καριέρα και η κοινωνική σου υπόσταση περνούν ζόρικες μέρες , πράγμα για το οποίο έχω να πω το εξής: όσοι σε θεωρούν ασόβαρο α) δεν έχουν παρά να θυμηθούν ότι παραδοσιακά σε κυβερνά ο Κρόνος β)να περιμένουν να πάρουν ένα δείγμα του μοντέρνου κυβερνήτη σου στις 15/12 και γ) να επιχειρήσουν να σου πουν τι να κάνεις και πως. Ερωτικά, τώρα, είναι αλήθεια πως η νέα δημόσια εικόνα σου που διαμορφώνεται άλλους τους συναρπάζει, κι άλλους τους τρομάζει και τους απωθεί. Κρατάμε αυτούς που τους συναρπάζει, και τους προσεγγίζουμε πώς; Έλα, Υδροχόος είσαι, με τη βοήθεια των φίλων σου – τους οποίους αν χρησιμοποιήσεις όλους μπορείς να ξέρεις ακόμα και από ποια πλευρά ξυπνάει το πρωί, τι φαγητό του αρέσει, τι γράφει το Ε9 του και άλλα θεάρεστα. Θα το κάνεις; Μάλλον όχι, θα βαρεθείς να γίνεις τόσο Σκορπιός, ποιος, εσύ, το παιδί του Γούντστοκ! Σίγουρα όμως μια ωραία βραδιά θα την κανονίσεις, όπου θα είναι καλεσμένο και το πρόσωπο που κρατά το κλειδί καρδιάς και σκέψης σου!

Ιχθείς

Όσο κι αν ψάξεις, δε θα βρεις καλύτερες μέρες από αυτή την εβδομάδα για να προβληθείς στοχευμένα σε εκείνους που θέλεις, και να αρέσεις, Ψαράκι. Για να γίνει όμως αυτό με επιτυχία, πρέπει πρώτα να αρέσεις σε εσένα. Καταλήγουμε λοιπόν εδώ και τώρα, για να αποφύγουμε ανούσιες ταλαιπωρίες, ότι δε σε αφορά η κοινή γνώμη, πολύ απλά διότι δεν είσαι κοινότυπος. Είσαι ο εαυτός σου, και μιας κι η Ψαρίσια σου καρδιά είναι έτοιμη να δεχτεί το αντικείμενο του πόθου σου ακριβώς όπως είναι, ε, το λιγότερο που μπορείς να περιμένεις είναι το ίδιο! Η δυσκολία της εβδομάδας έγκειται πάντως στο να σταματήσεις λίγο να μιλάς για σένα, τα όνειρά σου, το τι κακό σου έχει συμβεί ως τώρα και πώς οραματίζεσαι τον έρωτα της ζωής σου, και να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο άλλος. Υπέρ σου λειτουργεί η έμφυτη ικανότητά σου να καταλαβαίνεις πολλά περισσότερα από ό,τι δεν λέγεται – ικανότητα που αυτή την εβδομάδα θα χρησιμοποιήσεις στο έπακρο!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.