ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια: Ουρανός και Δίας, σε αστρολογική διελκυστίνδα…

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Μπορείς είτε να σφαχτείς κάνοντας τη σχέση σου Κόσοβο λόγω του Ουρανού στο ζώδιό σου και της όψης του με τον Ήλιο, βγάζοντας όλη σου την αντιδραστικότητα, είτε να ανέβεις στο άρμα της υπέροχης όψης του Δία με τον Πλούτωνα και να σαρώσεις επαγγελματικά και κοινωνικά δρέποντας δάφνες, υλικά οφέλη και το σεβασμό ανθρώπων που θέλεις πάρα πολύ να ευχαριστήσεις και να εντυπωσιάσεις. Φυσικά σου προτείνουμε το δεύτερο, αφού το πρώτο σενάριο θα σε βρει πιο πίσω από κει από όπου ξεκίνησες και πιο μόνο και αδικημένο από ποτέ. Είμαστε τώρα για τέτοια;

Ταύρος

Ασφαλώς και οι εναλλαγές της διάθεσής σου μπορούν να σου χαρίσουν άνετα τον τίτλο του τρελού του χωριού – αλλά δε γίνονται καλλιστεία παλαβομάρας οπότε προς τι και η διάκριση; Αν θέλεις να ακουμπήσεις κάπου τις σκέψεις, τις αμφιβολίες σου, τα βάσανά σου, τους φόβους σου, ασφαλώς και να τα πεις στον πλέον έμπιστό σου άνθρωπο. Δεν υπάρχει λόγος να περιφέρεσαι ως θλιμμένη μαντάμ Σουσού που ξέπεσε από το Κολωνάκι στο Μπύθουλα, γιατί χαλάς όλων τη διάθεση. Επίσης, πώς θα σου φαινόταν αντί να κλαφτείς, να επικεντρωθείς στον γοητευτικό καινούργιο συνάδελφο που φαίνεται να σε συμπαθεί κάπως παραπάνω;

Δίδυμοι

Ο έρωτας και η δημιουργικότητα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα, και η αλήθεια είναι πως στην περίπτωση τη δική σου, αυτά τα δύο πράγματα ταυτίζονται πολύ συχνά. Η εβδομάδα είναι υπέροχη και για τα δύο, και για να δώσεις ευκαιρία σε αυτόν που είναι ερωτευμένος μαζί σου (κι εσύ μαζί του) να σου δείξει έμπρακτα την αγάπη του. Παραδέξου το, χωλαίνεις σε αυτό – προτιμάς να τρέχεις σαν τον τρελό να τα κάνεις όλα μόνος σου, μην τυχόν και γίνει κανένα λάθος. Να σου πω ένα μυστικό; Έρωτας, αλλά και δημιουργία, χωρίς και λίγο let go, δεν υφίσταται. Χαλάρωσε.

Καρκίνος

Είναι λίγο σκωτσέζικο ντους οι μέρες αυτές , Καρκινάκι – είναι ευτύχημα που η έντονη όψη Ήλιου – Ουρανού εξισορροπείται άμεσα από το υπέροχο τρίγωνο Δία – Πλούτωνα, αλλά και από τη Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα που σε στρέφει και σε αποφορτίζει εκεί που πάντα νιώθεις καλά: στο σπίτι, και την οικογένειά σου. Με τους οικείους σου, στο χώρο σου, τρέφοντας και αγαπώντας τους και αποδεχόμενος τα ίδια κι από εκείνους. Οι εντάσεις διαδέχονται τις χαρές και γενικά η εβδομάδα μπορεί να σε αφήσει με μία αίσθηση ανικανοποίητου, ή μια ενστικτώδη βεβαιότητα ότι ένας νέος κύκλος στην ερωτική σου ζωή μόλις ξεκινά!

Λέων

Αντί να θεωρήσεις δεδομένο είτε πως η επικοινωνία σου δεν προχωράει είτε πως εκ φύσεως δεν είσαι επικοινωνιακός (μέγα σφάλμα), θα έλεγα να αποδεχθείς πως υπάρχει κάποιος λόγος που μία επικοινωνία δεν σου κάθεται, που ένας διάλογος δεν προκύπτει, που ένα αποτέλεσμα μοιάζει ανέφικτο. Πιθανό να ματαιωθεί ένα ταξίδι που ήθελες πολύ, ή να ακυρωθεί για οικονομικούς λόγους κάποιος κύκλος σπουδών ή επιμόρφωσης. Μην το βάζεις κάτω. Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά σου σχέδια παρελθόντων ετών έχουν ήδη αρχίσει και δίνουν καρπό. Επιμονή κι υπομονή – οι καλές εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί!

Παρθένος

Όπως και για το άλλο παιδί του Ερμή, το Δίδυμο, έτσι και για σένα, ο έρωτας κι η δημιουργικότητα έχουν την τιμητική τους. Το εξαιρετικό, δυναμικό τρίγωνο Δία – Πλούτωνα φέρνει αφειδώς στη ζωή σου και έρωτα, και ιδέες και πρωτότυπη δημιουργικότητα. Επίσης, όσοι Παρθένοι είναι γονείς, είναι πολύ πιθανό να πάρουν μεγάλη χαρά από κάποια διάκριση των παιδιών τους. Κι εκτός από τον έρωτα που πάντα είναι ένα σενάριο πιθανότατο και ευπρόσδεκτο, ό,τι αποφασίσεις να δημιουργήσεις και να στήσεις τώρα επαγγελματικά, θα κάνει μεγάλη αίσθηση!

Ζυγός

Τόσο η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στο ζώδιό σου, όσο και η υπέροχη όψη τριγώνου Δία – Πλούτωνα, λειτουργούν τόσο ως αλεξικέραυνο για την όποια αντιξοότητα, όσο και ως άγγελοι καλών ειδήσεων. Η ηρεμία και η γαλήνη στο σπίτι και την οικογένεια είναι γεγονός, και είναι πολύ παρήγορο μετά από κλυδωνισμούς μηνών, ή ίσως και ετών. Παράλληλα, οι αστρολογικές αυτές συγκυρίες σε ετοιμάζουν για ένα νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβεις – μία νέα δουλειά; Μία καινούργια θέση; Ό,τι και να είναι, το βέβαιο είναι πως είναι βελτίωση, πρόοδος, επέκταση, και πως θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σου κάνει τρίγωνο με το Δία και σε κρατά στον αφρό της θάλασσας και στην καρδιά των γεγονότων σε ό,τι αφορά στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή. Το καινούργιο φεγγάρι στις 13 του μήνα σε βοηθά να κάνεις μία νέα αρχή στη σχέση ή το γάμο σου, και μάλιστα με όπλο αρκετά στοιχεία που αγνοούσες και που θα έρθουν σιγά σιγά στο φως. Έτσι, έχοντας πλέον όλα τα κομμάτια του παζλ στα χέρια σου, μπορείς να κινηθείς ακριβώς όπως πρέπει για να κερδίσεις το χαμένο χρόνο, ή κάποιον έρωτα που θεωρούσες χαμένο.

Τοξότης

Από τη μία, η υπέροχη όψη τριγώνου Δία και Πλούτωνα φέρνει έσοδα. Σου πληρώνουν παλιά χρέη; Σου επιστρέφει η Εφορία χρήματα; Εμφανίζεται μία νέα πηγή χρημάτων από το πουθενά; Καρποφορεί μία επαγγελματική σου ιδέα; Ό,τι και να είναι, δεν είναι λίγο. Ίσως όμως να μην το χαρείς όσο θα ήθελες, γιατί τα σύννεφα στη σχέση σου πυκνώνουν και σε προβληματίζουν. Είναι καιρός να σκεφτείς τι δίνεις και τι παίρνεις, και να κινηθείς έτσι, ώστε να μη χάνεις άλλο χρόνο.

Αιγόκερως

Όταν ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου τριγωνίζει τον τυχερό, ευνοϊκό Δία, κανένας στόχος δε φαίνεται μακρινός ή ακατόρθωτος. Φυσικά, με την έμφυτη Κρόνια μελαγχολία που σε διακατέχει, το δύσκολο είναι να διατηρήσεις αυτή την πίστη και την καλή διάθεση. Τα καινούργια ξεκινήματα παντός τύπου ευνοούνται, κι αν μιλάμε για σχέση, τότε είναι κάτι πολύ δυνατό από την πρώτη στιγμή, με μεγάλες προοπτικές να κρατήσει για μία ζωή. Αρκεί να μην τη θεωρήσεις δεδομένη, και να προσπαθείς κάθε στιγμή για αυτή, ακριβώς όπως κάνεις με την καριέρα σου.

Υδροχόος

Η μαγική όψη τριγώνου Δία και Πλούτωνα βάζουν επιτέλους λίγο φρένο στο μυαλό σου, και ενεργοποιούν το ένστικτό σου – το οποίο ξέρει τι κάνει, και σε βάζει να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη εύνοια των ημερών σε ο,τιδήποτε αφορά μοιρασιά στις σχέσεις σου. Είτε είναι τα κοινά σας χρήματα, είτε η σεξουαλική σας ζωή, είτε η προσπάθεια να είστε μαζί παραμένοντας πάντα ο εαυτός σας, οι πιθανότητες να το πετύχεις είναι με το μέρος σου. Κάνε και λίγη υπομονή σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου, που ισιώνουν πολύ μετά τις 13 του μήνα…

Ιχθείς

Τα οικονομικά θέματα με τα οποία τρώγεσαι είναι εντελώς παροδικά, και αυτό θα σε βοηθήσει να το καταλάβεις και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 13 του μήνα, που θα φέρει στο δρόμο σου και οικονομικές ευκαιρίες, και άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Το δε τρίγωνο Δία – Πλούτωνα μιλά για σχέσεις και συντροφικότητα και επιτέλους φέρνει στο προσκήνιο κάποιον με τον οποίο μπορείς να σχετιστείς αλλά και μέσω του οποίου μπορείς να εξελιχθείς. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.