ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκοπήσεις

Με διαφορά από 4,3% έως 6,5% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ

Παγιώνεται και διευρύνεται το προβάδισμα της ΝΔ. Αυτό προκύπτει από την μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της Μetron Analysis που δημοσιεύεται το Σάββατο στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ παίρνει κεφάλι με 23,7% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 19,4%, Χρυσή Αυγή 5,1%, ΚΚΕ 4,7% , Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,2%, Ένωση Κεντρώων 3,7% ,ενώ ποσοστά  κάτω από το όριο εισόδου στην Βουλή έχουν το ΠΟΤΑΜΙ με 2,2%  και οι ΑΝΕΛ με 2,3%.

ikon

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενισχύσει σημαντικά την εικόνα του, καθώς είναι ο μόνος με θετικό ισοζύγιο (έστω και οριακά) θετικών γνωμών ενώ πέρασε μπροστά και στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με 22% έναντι 19% του Αλέξη Τσίπρα. Τον Ιανουάριο η εικόνα ήταν Τσίπρας 22% και Μητσοτάκης 20%.

dim
Οι πολίτες δηλώνουν πως η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση και σε ποσοστό 64,7% ζητούν κυβέρνηση συνεργασίας με στόχο να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ (73,2% έναντι 22,4% που προτιμούν την επιστροφή στη δραχμή).

Οι πολίτες είναι πλήρως απογοητευμένοι από τη στάση της ΕΕ στο προσφυγικό (91,4%), κρίνουν αρνητικά τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης (59,4%), συμφωνούν με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ (54,9%) και ανησυχούν για την παραμονή μας στη ζώνη του Σένγκεν (66,7%).

Πανεπιστήμιο Μακεδονία: Προβάδισμα της ΝΔ με 6,5% 

Σαφές προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονία για τον ΣΚΑΙ. Προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ποσοστό 6,5%. Η ΝΔ συγκεντρώνει 24% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΚΚΕ με 5,5% η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Ένωση Κεντρώων με 4,5% ενώ ΑΝΕΛ με 2,5% και Ποτάμι με 2% μένουν εκτός Βουλής.

Η Λαϊκή Ενότητα συγκεντρώνει το 2%. Υψηλό το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου στο 24%, ενώ το 6% επιλέγει άκυρο, λευκό ή αποχή.

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών προηγείται ο Βασίλης Λεβέντης με 27% και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 25,5% και ο Αλέξης Τσίπρας με 23%.

Μη ικανοποιημένο από την κυβερνητική πολιτική δηλώνει το 87%. Εξίσου απαισιόδοξη παρουσιάζεται η κοινή γνώμη και ως προς την οικονομική προοπτική της χώρας, με το 80,5% να μην πιστεύει πως η κυβέρνηση θα καταφέρει να βγάλει την Ελλάδα από το μνημόνιο μέχρι το τέλος της τετραετίας.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. NMan. 23:30 26/02/2016

    ΤΙ ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΑ’’ ΤΙ ..ΔΕΞΙΑ !
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΄Η, ΤΑΝΚΣ ?
    Ο κουμμουνιστής Καλογρίτσας της’’ GPO’’ και ο Καραμανλής

    Σ αυτόν τον άνθρωπο στηρίζεται ο Καραμανλής
    Καλογρίτσας: Ο κουμπάρος του Πάνου Καμμένου

    Όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς ο Χρήστος Καλογρίτσας παραμονεύει από κάτω. Η διαπίστωση δεν χρήζει αμφιβολίας. Ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Πρώτη» η οποία αν και αμιγώς αριστερής καταγωγής, έκανε το μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία, είναι ένας από τους γνωστότερους εργολάβους κατασκευαστές. Αυτό που δεν είναι γνωστό ωστόσο αφορά την σχέση του επιχειρηματία, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε πολλές από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του βαρυποινίτη Βλαστού με τον υπόδικο επιχειρηματία Γιώργο Τρομπούκη, με μία από τις γνωστότερες εταιρείες Δημοσκοπήσεων, την GPO.
    Ο Χρήστος Καλογρίτσας, που επελέγη πριν από δύο δεκαετίες από τους αριστερούς κύκλους του πολιτικού σκηνικού να αναλάβει την έκδοση της εφημερίδας «Πρώτη», ελέγχει μέσω των τριών παιδιών του, τον Ιωάννη, την Ηλέκτρα και την Κωνσταντίνα το 75% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας GPO.
    Διευθύνων Σύμβουλος της GPO είναι ο Γιάννης Θεοδωρικάκος, πρώην Γραμματέας της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΚΕ) που διαχειρίστηκε και την Μεγάλη διάσπαση 1991-1992. Πολύ αργότερα και όταν ο Κώστας Λαλιώτης αναλαμβάνει Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Θεοδωρικάκος αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Κινήματος. Είναι προφανές πως η γνωριμία Καλογρίτσα- Θεοδωρικάκου υφίσταται από τα χρόνια μιας κοινής πορείας στα μονοπάτια της Αριστεράς.
    Ο άνθρωπός που στηρίζει τον Καραμανλή
    Στην σελίδα 603 της δικογραφίας με τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών των μελών της «Σπείρας των 16» ο Γιώργος Τρομπούκης αναφερόμενος στον Χρήστο Καλογρίτσα επισημαίνει πως είναι ο άνθρωπός που στηρίζει τον Κώστα Καραμανλή και μέσω της εταιρείας Δημοσκοπήσεων GPO. Η συζήτηση είναι πραγματικά απολαυστική.
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Άκου τώρα, εκεί στέκονται προσοχή…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι…
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Κυβερνήσεις…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ρε το ξέρω αυτό ρε τρελοκομείο, το ξέρω δε σου λέω όχι, κατάλαβες;
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Εκεί στέκονται προσοχή, ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αυτή τη στιγμή στηρίζεται από αυτόν τον άνθρωπο…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ρε το κατάλαβα τι λες, κατάλαβα τι λες, ωραία…
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Όταν οι δημοσκοπήσεις που βλέπεις στην τηλεόραση…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, ναι, τα ξέρω, τα ξέρω…
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Της GPO…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, ναι, ναι…
    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Από πίσω είναι αυτός, αυτός τα βγάζει, αυτός τα κάνει, αυτός τα φτιάχνει…
    ΒΛΑΣΤΟΣ: Έτσι μπράβο…

  2. N Bράχος 23:15 26/02/2016

    Κυβέρνησαν οι Λιάπηδες και οι Καμμένοι αλλά προτιμάτε να πιστεύετε ότι φταίει η…Μέρκελ
    ========================================================================
    Διαβάζω τα διάφορα αφιερώματα στα έργα και τις ημέρες του Μιχάλη Λιάπη μετά τα διάφορα πανελλήνια ρεκόρ παραβίασης του Κ.Ο.Κ που σημείωσε πριν τη χθεσινή σύλληψη του.

    *Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί παρά να σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που ως απλός πολίτης κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, ως υπουργός μπορεί να είχε κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.
    Τα διάφορα αυτά αφιερώματα έχουν την πλάκα τους αλλά νομίζω ότι προτιμότερα από τα γέλια θα ήταν τα κλάματα. Γελάμε με τον Λιάπη γελώντας με τα χάλια μας.

    *Ένας βουλευτής που κυκλοφορεί με ‘’ξένο’’ αδήλωτο και αφορολόγητο κότερο, σαν υπουργός θα μπορούσε να κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

    *Ένας βουλευτής που παραπέμπεται για ΑΠΙΣΤΙΑ κατά του δημοσίου(ΕΛΙΝΤΑ ΑΕ) σαν υπουργός θα μπορούσε να κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

    *Από το 2009 μέχρι σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι την κρίση την έφερε το Μνημόνιο κι όχι ότι το Μνημόνιο προτάθηκε ως η μόνη κάποια λύση του ελληνικού δράματος στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι διάφοροι Λιάπηδες.

    *Ειδικότερα από το 2004 μέχρι και το 2009,
    η χώρα κυβερνήθηκε
    από Λιάπηδες, Παυλόπουλους, Ρουσόπουλους, Μητσοτάκηδες, Βουλγαράκηδες και Καμμένους υπό την υψηλή εποπτεία του Καταλληλότερου αλλά κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου, η Μέρκελ, ο Σόρος και φυσικά οι αεροψεκασμοί.

    Η κριτική για την ανοχή στους Λιάπηδες όμως δεν μπορεί μόνο να αφορά τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά οφείλει να αποτελέσει και μάθημα για όσους ετοιμάζονται να «τρομάξουν» τη Μέρκελ στέλνοντας στην κυβέρνηση τους Στρατούληδες, τους Λαφαζάνηδες, τον Στάθη Παναγούλη και τον Γιώργο Πάντζα.

    Ο αριστερός ακατάλληλος πολιτικός δεν διαφέρει σε τίποτα από τον δεξιό ακατάλληλο πολιτικό. Είναι και δυο εξίσου ακατάλληλοι κι επικίνδυνοι.

    Αν δεν συνειδητοποιήσουμε τι έφταιξε, καμία λύση δεν θα μοιάζει κατάλληλη.

  3. ΝΒ 22:36 26/02/2016

    Ηταν μια φορά κι έναν καιρό ο Πάνος Καμμένος…

    Ηταν μια φορά κι έναν καιρό ο Πάνος Καμμένος. Ο βίος και η πολιτεία του βουλευτή της Β’ Αθηνών έχει ως αφετηρία τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Η περίληψη είναι ότι ο Καμμένος έχει πάει με όλους τους αρχηγούς της ΝΔ, για να τους πουλήσει μετά όλους, και ότι του καταλογίζονται τα περισσότερα από αυτά που καταγγέλλει.

    Μπορεί να ψάχνει αρχηγικό μέλλον στις εκλογές που έρχονται με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Είναι όμως η κλασική περίπτωση πολιτικού που τον κυνηγά το παρελθόν του. Το ρεπορτάζ φέρνει στον αφρό όλα όσα λείπουν από την ιστοσελίδα του Πάνου στο facebook. Και μας υπενθυμίζει ότι όσο κι αν πλένονται διάφοροι φερέλπιδες «εθνοσωτήρες» στο αντιμνημονιακό μέτωπο, όλα όσα έχουν κάνει στην πολιτική δεν ξεπλένονται

    Ο καθένας θυμάται πότε άκουσε πρώτη φορά για τον Πάνο Καμμένο. Και έχει μια ιστορία να πει. Πληθωρικός, εκρηκτικός, ασυγκράτητος, μόνιμα επιρρεπής στον λαϊκισμό, σταθερά ακραίος, εκδικητικός και δικομανής, ο Καμμένος αναδύεται στο στερέωμα της ΝΔ στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Ο πυρετός της πασοκικής αντισυσπείρωσης έχει χτυπήσει τη γαλάζια πανεπιστημιακή νεολαία.

    Το όνομα του Πάνου ακούγεται για πρώτη φορά στον αστερισμό των Ρέιντζερς και των Κενταύρων, την εποχή που μεσουρανεί στη Νεολαία της ΝΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο Πάνος θεωρείται αβερωφικός.

    Παρ’ όλα αυτά, οι έχοντες μνήμη ελέφαντα σημερινοί σαραντάρηδες της ΝΔ επιμένουν ότι η πρώτη κοινοβουλευτική κατάδυση του – μανιώδους αυτοδύτη – Πάνου γίνεται με τη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου – χωρίς όμως επιτυχία.

    Η αντιπάθεια μεταξύ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Κωστή Στεφανόπουλου θα επιβιώσει όλων των μεταλλάξεων της ελληνικής πολιτικής. Και θα διαρκέσει
    είκοσι χρόνια. Μάλιστα, προς το τέλος της δεύτερης θητείας Στεφανόπουλου ο επίτιμος πλέον της ΝΔ θα πέσει θύμα δηλητηρίασης έπειτα από μια δεξίωση στο Προεδρικό – συμβάν που κουκουλώθηκε. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ο Πάνος έχει περάσει στο μητσοτακικό στρατόπεδο.

    Η ροπή του προς τα παρασυστήματα έχει εκδηλωθεί. Πηγές με γνώση της εποχής τον τοποθετούν στο δίκτυο Γρυλλάκη. Ο τότε «στρατηγός» πρωταγωνιστεί στο μητσοτακικό παρακράτος – που εκδηλώνεται παντού. Κοριοί, «παράλληλες» πρωτοβουλίες για το Σκοπιανό και επιτήρηση της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού. Το σύστημα Γρυλλάκη είναι σε υπόγεια αντιπαράθεση με άλλα κομμάτια του μητσοτακικού στερεώματος – όπως οι κομματικοί Σγαρδέλης και Μπεχράκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Ωστόσο, οι ελιγμοί του Πάνου αποδίδουν. Η χώρα σε φάση αποκρατικοποιήσεων κάποιων κρατικοποιημένων από το ΠΑΣΟΚ βιομηχανιών. Οι συνομήλικοι του Πάνου τον θυμούνται να διοικεί στη φάση αυτή την Ιζόλα.

    Το 1993 ο μητσοτακισμός γίνεται χίλια κομμάτια. Αλλά ο Καμμένος κατεβαίνει στη Β’ Αθηνών και, σε εκλογές δύσκολες για τη ΝΔ, βγαίνει βουλευτής. Αυτό οφείλεται κυρίως στην υποστήριξη του βαρόνου της παράταξης Ιωάννη Βαρβιτσιώτη.
    Ο «Μπάρμπι» παίρνει τον Καμμένο από το χέρι στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας που είναι το σπίτι του. Αποτέλεσμα;
    Αμέσως μετά τις εκλογές, στην αναμέτρηση για τη διαδοχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο Καμμένος «πουλάει» τον Βαρβιτσιώτη και πάει με τον Μιλτιάδη Εβερτ που θα κερδίσει. Είναι ένα έργο που θα παιχτεί ξανά και ξανά τα επόμενα είκοσι χρόνια.

    ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

  4. ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ …ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ???
    Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
    Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ ο Πάνος
    που ..τα ξέρει ‘’ΟΛΑ’’ !
    Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το «βιογραφικό» του και τα γράμματα που έμαθε
    1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
    Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
    Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
    Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.

  5. Ο ΠΑΝΟΣ ΤΟΥ..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !

    ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ …ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ???
    Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
    Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ ο Πάνος
    που ..τα ξέρει ‘’ΟΛΑ’’ !
    Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το «βιογραφικό» του και τα γράμματα που έμαθε
    1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
    Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
    Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
    Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος
    ==========================================================
    ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.

  6. ΜΝΗΜΩΝ 21:48 26/02/2016

    Ο Τραγάκης εκθέτει τον Καραμανλή πιο πολύ κι από τον Λιάπη
    ==============================================
    Σε μια απίστευτη ομολογία που δείχνει το εύρος της αναισθησίας και της δειλίας που χαρακτήρισε τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή προχώρησε σήμερα ο Γιάννης Τραγάκης.

    Παραθέτω το σχετικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της Ελευθεροτυπίας:

    Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής του 2005 είχε τεκμηριώσει πλήρως την απιστία, σε βαθμό κακουργήματος, του Ακη Τσοχατζόπουλου για τη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, εκατομμυρίων δολαρίων, σε ό,τι αφορά τις συμβάσεις προμήθειας εξοπλιστικών συστημάτων TOR-Μ1 και τις αντίστοιχες συμβάσεις Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων δηλώνει σε σημερινή του συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία ο Γιάννης Τραγάκης.

    Ο τότε πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής του 2005 δηλώνει ότι είχε εντοπιστεί με ακρίβεια δολαρίου η προμήθεια που είχε κατατεθεί για τα Αντισταθμιστικά Οφέλη , ύψους 25.081.957 δολαρίων. Η διαδρομή του «μαύρου χρήματος» είχε περάσει από τη Ρωσία στην Κύπρο, από την Κύπρο στη Νέα Υόρκη και από τη Νέα Υόρκη στη Ζυρίχη όπου ζητήθηκε και επιτεύχθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών.

    Είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR-M1 και τα TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο ‘πάρτι’ των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τραγάκης.

    Σχόλιο : Με λίγα λόγια, ο τότε πανίσχυρος Καραμανλής του 45% και των 165 εδρών δεν τόλμησε ούτε να πάει μέχρι τέλους με ένα σκάνδαλο που θα διέλυε τον πρωθυπουργό που διαδέχθηκε και θα προκαλούσε τεράστια ζημιά στο ΠΑΣΟΚ, στον μεγαλύτερο πολιτικό του αντίπαλο.

    Έστησε μια Εξεταστική Επιτροπή για το θέμα κι όταν αυτή έβγαλε λαβράκι, αυτός δίστασε και μάλιστα σε εποχή ευημερίας. Αυτός θα τα έβαζε εκείνη την εποχή με τους…νταβατζήδες;
    Αυτό που το 2005 εντόπισε η Νέα Δημοκρατία, διώκεται σήμερα χάρη στη νομοθεσία που καθιέρωσε πολλά χρόνια αργότερα η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, αδιαφορώντας πλήρως αν θα στραφεί και ενάντια του ίδιου του ΠΑΣΟΚ.

    Μην ενοχλείστε πάντως από την αλήθεια. Συνεχίστε να βρίζετε τον Παπανδρέου και να θεωρείτε ότι οι Αμερικάνοι έριξαν τον «πατριώτη» Καραμανλή. Αφού έτσι σας είπαν, έτσι θα είναι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.