ΕΛΛΑΔΑ

Στο κέντρο μετεγκατάστασης

Μεταφέρθηκαν οι πρώτοι πρόσφυγες στο Σχιστό

Άνοιξε τις πύλες του για πρόσφυγες το κέντρο μετεγκατάστασης στο Σχιστό.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, το κέντρο άρχισε να δέχεται κόσμο, εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τους περιορισμούς που έθεσε η ΠΓΔΜ στα σύνορα, ενώ στόχος είναι να υπάρξουν περισσότερες θέσεις φιλοξενίας.

Περισσότεροι από 300 πρόσφυγες μεταφέρθηκαν ήδη τη Δευτέρα με αστικά λεωφορεία από το λιμάνι του Πειραιά. Υπήρξαν ωστόσο και περιπτώσεις προσφύγων που αρνήθηκαν να μεταφερθούν σε κάποια δομή, θέλοντας να φύγουν κατευθείαν για τα σύνορα. Η διαδικασία θα συνεχιστεί με τη μεταφορά και άλλων προσφύγων που θα φτάσουν σήμερα από τα νησιά στο λιμάνι του Πειραιά.

Σήμερα στον Ελαιώνα φιλοξενούνται περίπου 600 άτομα, ενώ στο Ελληνικό χτες βράδυ είχαν βρει καταφύγιο περίπου 1.100 άνθρωποι.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:38 22/02/2016

    Ή προδοτική και ξενόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα, Καμμένου έχει κάνει όλη την χώρα ένα απελραντο γκέτο λαθρομεταναστών.Κάποιες χιλιάδες λαθροεποίκων γυρνούν χωρίς ταυτοποίηση στους δρόμους των Ελληνικών πόλεων, κάποιες χιλιάδες χωρίς ταυτοποίηση πέρασαν στην Ευρώπη και έκαναν τους Ευρωπαίους να μισούν την χώρα μας που τους έστειλε χύμα εκεί και μιά μικρή μειοψηφία θα είναι σε κέντρα προσφύγγων και θα πίνουν και θα τρώνε στην υγεία των κορόιδων των Ελλήνων.Έτσι οι Έλληνες πολίτες εκτός από την ανίκανη ανθελληνική κυβέρνηση, θα έχουν να ταίσουν από την φορολογία τους κοπρίτες του δημοσίου και τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες τους αυριανούς κλέφτες και δολοφόνους των Ελλήνων.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.