ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτηση Μουζάλα

Στο Μαξίμου ο Καμμένος για τη... «μακεδονική» κρίση

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καθώς ο πρωθυπουργός θα κάνει προσπάθεια να τον πείσει να αλλάξει στάση και να μην ζητεί την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα.

Νωρίτερα, κατά πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, που κατευθύνεται στο Στρασβούργο για ομιλία στην Ευρωβουλή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα και έθεσε στην διάθεσή του την παραίτησή του, χωρίς όμως, ο πρωθυπουργός να την κάνει δεκτή ή... να την απορρίψει.

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα κριθούν από την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, αφού ο Αλέξης Τσίπρας θα προβεί σε μία ύστατη προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης, ζητώντας από τον Πάνο Καμμένο να μην παροξύνει άλλο την κατάσταση, παραμονές της κρισιμότατης Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μανόλης Αναγνωστάκης
    ======================
    Νέα τραγική διάψευση: Δεν ήταν το «φως», αλλά το σκοτάδι «αναπαλαιωμένο».
    ========================================================
    Οι ποικίλες αυτές διαψεύσεις που βίωσε σπαρακτικά αποτυπώνονται στην ποίησή του.
    «…Έρχεται το μεγάλο παρανάλωμα
    Μέσα στους πίδακες των πρόσχαρων νερών.
    Έρχονται οι τελευταίες προγραφές.
    Μα τώρα αυτός είναι απλός θεατής
    Ανώνυμος ανθρωπάκος μέσα στο πλήθος
    Με τα χέρια στο στήθος σαν έτοιμος νεκρός…

    Για τους σημερινούς «αριστερούς» που κυβερνούν σήμερα η ποίηση του Αναγνωστάκη είναι ιδιαίτερα προφητική:

    *«Α, ρε Λαυρέντη, εγώ που μόνο τόξερα τί κάθαρμα ήσουν,
    Τί κάλπικος παράς, μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ψέμα»
    *Ο Μανόλης Αναγνωστάκης είχε γνωρίσει, τους «αριστερούς» κάλπικους παράδες πολύ καλά. Φυσικά δεν θα φανταζόταν τότε που έγραφε τους στίχους, τη σημερινή κυβερνητική καταιγίδα των κάλπικων παράδων με τα κόκκινα γιλέκα…
    *Δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ο ποιητής την ολική μετάλλαξη της Αριστεράς και το σημερινό κατάντημά της: Κυβέρνηση δωσίλογων ανδρεικέλων του 4ουΡάιχ.
    *Δεν θα μπορούσε να υποψιαστεί καν, ότι αυτοί οι πρώην αριστεροί σύντροφοι, δεν θα αποτελέσουν, απλώς, τα «ηθικά αποδεκτά ρούχα» της καθεστωτικής προπαγάνδας και της πλανητικής τρομοκρατίας, αλλά και την κυβερνητική κακουργία των μαφιόζων του χρήματος. Την «αριστερή» εκείνη κυβέρνηση που θα εκτελούσε τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της: Τα «συμβόλαια θανάτου» του 4ουΡάιχ, εκείνα που δεν μπορούσαν να εκτελέσουν τα άλλα κόμματα, παρά μόνο εκείνοι με τα ισόβια πιστοποιητικά αριστερών φρονημάτων…
    *Η μεγάλη αξία της Ποίησης του Αναγνωστάκη έγκειται ακριβώς στο γεγονός ότι αυτή ξεπέρασε τη συνείδηση της εποχής του. Προφήτευσε αυτό που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τότε: Το σημερινό κατάντημα της αριστεράς και ένα από τα πιο θλιβερά δράματα της Ιστορίας: Την αποκρουστική της μετάλλαξη σε εμπροσθοφυλακή του 4ου Ράιχ, της Νέας Τάξης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.