ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή το Ωραιόκαστρο

ΚΚΕ: «Όχι στις ρατσιστικές κραυγές μίσους»

«Όχι στις ρατσιστικές κραυγές μίσους», λέει η Κ.Ο. Ωραιοκάστρου του ΚΚΕ, σε σημερινή ανακοίνωσή της με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε, σε σχέση με την εκπαίδευση των παιδιών προσφύγων, σε δημοτικό σχολείο του δήμου.
oraiokastro-b

Στην ανακοίνωση χαιρετίζεται η στάση των εργαζομένων και των απλών ανθρώπων του λαού «που αγκάλιασαν με αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς τους ξεσπιτωμένους από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τη λεηλασία των χωρών τους πρόσφυγες» δίνοντας «την καλύτερη απάντηση στην απόπειρα της δημοτικής Αρχής, του δήμαρχου κ. Γαβότση αλλά και των γνωστών ακροδεξιών στοιχείων, να δημιουργήσουν τεχνητά ένα ξενοφοβικό και ρατσιστικό κλίμα και να δώσουν μια πλαστή μεσαιωνική εικόνα για τους απλούς ανθρώπους της περιοχής».

Η Κ.Ο. Ωραιοκάστρου του ΚΚΕ σημειώνει ότι το ίδιο επιχειρείται και τώρα, με αφορμή την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων και καλεί «όλους τους εργαζόμενους, όλους όσοι αντιλαμβάνονται τα κίνητρα και τις σκοπιμότητες τέτοιων σκοταδιστικών πρακτικών, να κινητοποιηθούν αποφασιστικά και να καταδικάσουν τον δήμαρχο και τους πρωταγωνιστές αυτών των κινήσεων».

Επιρρίπτει δε ευθύνες στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων» και ζητά «ανθρώπινες συνθήκες για τους πρόσφυγες και μετανάστες» και «μόρφωση για όλα τα προφυγόπουλα».και

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 20:12 14/09/2016

    Οι του ΚΚΕ μιά ζωή προδότες και πάντα σταθερά εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων.
    Νοιάζονται μόνο για τους λαθρομετανάστες και τις συνθήκες διαβίωσής τους και καθόλου για τους Έλληνες που υποφέρουν.Ένα κόμμα που ξεπούλησε την Ελλάδα στον εμφύλιο το κάνει και τώρα με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.ΚΚΕ μιά ζωή σκουλήκια κ´ προδότες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.