ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε το trailer

Πρώτη γεύση από το «Blade Runner 2049»

Δώρο χριστουγεννιάτικο από τη Warner Bros;
Του χρόνου, ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει σε άλλον έναν από τους πολλούς διάσημους χαρακτήρες του στη μεγάλη οθόνη: θα παίξει έναν μεγαλύτερο σε ηλικία Ρικ Ντέκαρντ, στην εδώ και καιρό αναμενόμενη σίκουελ του «Blade Runner».
Το πρώτο teaser trailer του «Blade Runner 2049» έφτασε. Και βλέπουμε έναν γηραιότερο Χάρισον Φορντ να έρχεται αντιμέτωπος με τον Officer K (τον υποδύεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ), ο οποίος μοιάζει να είναι κι αυτός στο κυνήγι replicants.
Τα χρόνια μετά το 1999 είδαν πολλές αποτυχημένες απόπειρες για σίκουελ του με ισχυρή επίδραση θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του 1982, που σκηνοθέτησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Αρχικά, την σίκουελ επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Σκοτ, όμως έκανε πίσω και πλέον έχει επωμιστεί τα καθήκοντα του executive producer. Τον ρόλο του σκηνοθέτη ανέλαβε ο Ντένις Βιλνέβ (γνωστός από τις ταινίες «Arrival» και «Sicario»).
«Δεν έχω κάνει κάτι που να ήταν τόσο καλυμμένο με τόση μυστικοπάθεια ή που να έχει γεννήσει τόσες προσδοκίες» είπε πρόσφατα, στο GQ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Δίπλα του, εμφανίζονται οι Άνα ντε Άρμας, Σύλβια Χεκς, Ρόμπιν Ράιτ, Μακένζι Ντέιβις, Κάρλα Τζούρι, Λένι Τζέιμς, Ντέιβ Μπαουτίστα και Τζάρεντ Λέτο.
Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Χάρισον Φορντ εμφανίζεται στην τρίτη «πράξη» του έργου. Στο κλιπ, ο Ντέκαρντ λέει στον Officer K: «Κάποτε έκανα τη δουλειά σου - και ήμουν καλός». «Κάποτε» λέει. Τριάντα χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο «Blade Runner». Και το κλιπ τελειώνει με τον Ντέκαρντ να αναδύεται από τα σκοτάδια, μέσα στο πελώριο κεντρικό κτήριο της Tyrell Corporation, έχοντας στραμμένο ένα πιστόλι στον διάδοχό του.
Υπομονή. Το «Blade Runner 2049» θα βγει στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2017. Υπομονή.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.