Neo

Ακόμα ‘σφάζονται’ για το PSG-Barcelona

Τα περίφημα …τιτιβίσματα του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Paris Saint-Germain και τη Barcelona, δεν άφησαν ασχολίαστα στην Χαριλάου Τρικούπη. Ούτε και στη Σεβαστουπόλεως.
«Ο ένας με την Barcelona, ο άλλος με την Paris Saint-Germain. Εμείς επιμένουμε σταθερά. Εθνική Ελλάδος», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, στέλνοντας σαφές μήνυμα και προς τους δύο πολιτικούς αρχηγούς. «Ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής στην πράξη. Και ύστερα ψάχνουμε τι φταίει και δεν πάμε μπροστά», σχολίασε με τη σειρά του ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, παραθέτοντας τον ‘διάλογο’ του πρωθυπουργού που προέβλεπε πως όσο κέρδισε τη PSG θα κερδίσει και η ΝΔ στις επόμενες εκλογές και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εξηγούσε πως μία λάθος πρόβλεψη έκανε σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που έχασε τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ.
Και στο καπάκι, τελευταίος και καταϊδρωμένος, ως να ενδιαφερόταν να ‘την πει’ στην Φώφη Γεννηματά, έρχεται ο Σταύρος Θεοδωράκης να απαντήσει σε όλους. «Ενημερώστε Μπάρτσα και Παρί ότι στην Αθήνα σφάζονται για χάρη τους. Και κάποιους άλλους, ότι η Εθνική Ελλάδος δεν παίζει στο Champions Leage», είπε.
Τα συμπεράσματα από όλο τον διάλογο …δικά σας!

twitter

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.