ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τον υποδέχθηκε ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στο πρόγραμμα «Σχολικού Πειραι-α-θλητισμού» στη Νίκαια

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επισκέφθηκε το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Πλάτων» και τον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοίζος» Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη προκειμένου να παρακολουθήσει μέρος του προγράμματος του «Σχολικού Πειραι-α-θλητισμού» , όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης και οι σχολικοί σύμβουλοι Φυσικής Αγωγής -συντονιστές του προγράμματος- Ηρακλής Κέλλης και Μαρία Παπαδοπούλου.

«Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση προσπαθεί να προσφέρει ευχάριστες στιγμές στα παιδιά μας και ταυτόχρονα να τα φέρνει σε επαφή με την ομορφιά και τα καλά του αθλητισμού. Τόσες χιλιάδες παιδικά χαμόγελα, που είδαμε εδώ στο φιλόξενο χώρο του αθλητικού κέντρου της Νίκαιας και εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη για τη σημαντική βοήθειά του, μας δείχνουν το δρόμο για το πώς πρέπει να προχωρήσουμε και στις υποδομές και στις δράσεις που πρέπει να κάνουμε για τον αθλητισμό στην πατρίδα μας», είπε μεταξύ άλλων υ υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

«Ο Δήμος μας έχει μια σπουδαία αθλητική παράδοση έχοντας αναδείξει κορυφαίους αθλητές και ταλέντα. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι γιατί στην πόλη μας φιλοξενούμε συλλογικές αθλητικές δράσεις σχολείων με στόχο να γίνει ο αθλητισμός αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής των μαθητών μας. Και είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η πολιτεία αγκάλιασε αυτό το πρόγραμμα του «Σχολικού Πειραι-α-θλητισμού» καλώντας τα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό ως την πιο αποτελεσματική διέξοδο από τα αδιέξοδα του σύγχρονου τρόπου ζωής. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπεις μικρούς αθλητές με προσπάθεια, μεράκι και ταλέντο, να συμμετέχουν σ’αυτό το πρόγραμμα που ο αθλητισμός γίνεται παιχνίδι», δήλωσε ο κ. Ιωακειμίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.