ΚΟΣΜΟΣ

New York Times

Στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα του Τραμπ Junior και της Ρωσίδας δικηγόρου

Αμερικανικά ΜΜΕ έφεραν στο φως της δημοσιότητας ένα μέρος των μηνυμάτων που αντάλλαξε ο μικρότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με τη συνάντηση που είχε με τη Ρωσίδα δικηγόρο που συνεργάζεται με τη ρωσική κυβέρνηση, Νατάλια Βεσελνίτσκα.

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες με όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ένας πρώην επιχειρηματικός συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου επικοινώνησε με τον υιό Τραμπ, υποστηρίζοντας πως ένας αξιωματούχος της ρωσικής κυβέρνησης είχε στην κατοχή του ενοχοποιητικά στοιχεία κατά της Κλίντον και είχε την επιθυμία να τα κοινοποιήσει στα μέλη της εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Τα έγγραφα «θα ενοχοποιούσαν την Χίλαρι για τις δοσοληψίες της στη Ρωσία και θα ήταν πολύ χρήσιμα για τον πατέρα του», έγγραφε το πρώτο e - mail. «Πρόκειται προφανώς για ιδιαίτερα διαβαθμισμένο και ευαίσθητο υλικό, αλλά είναι κομμάτι της Ρωσίας και της υποστήριξης της κυβέρνησής της προς τον κ. Τραμπ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.