ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

1-1 εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης

Νέα γκέλα του Ολυμπιακού

Μόλις στις καθυστερήσεις γλίτωσε την ήττα ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν αλλά οι "ερυθρόλευκοι" ισοφάρισαν στο 93' με το πέναλτι του Τζούρτζεβιτς.

Το σχήμα που παρέταξε ο Μπέσνικ Χάσι δεν βγήκε στον Ολυμπιακό. Ο Ζιλέ είχε πολλά προβλήματα στα δεξιά της άμυνας ενώ ο Τζούρτζεβιτς ήταν απομονωμένος στην κορυφή της επίθεσης. Ολα αυτά είχαν ως συνέπεια οι "ερυθρόλευκοι" ουσιαστικά να μην κάνουν μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αστέρα. Σαν να μην έφτανε αυτό οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 54' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανιά βάζοντας ακόμη περισσότερους μπελάδες στον αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια πίεσε, ο Χάσι έκανε αλλαγές αλλά η ομάδα του πίεσε ανοργάνωτα με συνεχείς σέντρες. Το μόνο που κατάφερε ο πρωταθλητής, και αυτό στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν να ισοφαρίσει με το πέναλτι του Τζούρτζεβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ζιλέ, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Ένγκελς, Φιγκέιρας, Οτζίτζα Οφόε, Ζντιέλαρ, Καρσελά (57' Εμενίκε), Μάριν (57' Πάρντο), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Σίλβα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ινγκλέσιας, Καλτσάς, Μαντίντα (77' Κυριακόπουλος), Ισνάλντο (60' Τσουκαλάς), Μανιάς (71' Δουβίκας)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.