ΚΟΣΜΟΣ

Την σορό ανακάλυψαν δύο δημοτικοί υπάλληλοι

Γερμανία: 23χρονη πρόσφυγας σκότωσε το νεογέννητο κοριτσάκι της!

Σε τρία χρόνια φυλάκιση καταδίκασε δικαστήριο στη γερμανική πόλη Suelfeld, στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, την 23χρονη Rozina G, πρόσφυγα από την Ερυθραία για τον θάνατο της νεογέννητης κόρης της τον Οκτώβριο του 2015.

Η νεαρή γυναίκα ταξίδεψε από την πατρίδα της μέσω Λιβύης στην Γερμανία για να αναζητήσει καλύτερη τύχη αλλά, όπως υποστήριξε, έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από πολλούς άντρες σε καταυλισμό προσφύγων και έτσι έμεινε έγκυος παρά την θέλησή της. Στις 10 με 13 Οκτωβρίου του 2015 η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, που ήταν απόλυτα υγιές, σύμφωνα με την μαρτυρία του γιατρού που εξέτασε τη σορό του βρέφους.

Η 23χρονη μητέρα έβαλε το βρέφος σε πλαστική σακούλα και το πέταξε στην άκρη ενός δρόμου. Λίγο αργότερα, όπως έγινε γνωστό, μια περαστική χωρίς να αντιληφθεί το περιεχόμενο της σακούλας, την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών κοντά σε στάση λεωφορείων. Στις 15 Οκτωβρίου δημοτικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν το μακάβριο εύρημα.
Το άτυχο κοριτσάκι πέθανε από υποθερμία και ασφυξία μέσα σε τριάντα λεπτά. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την μικρή πόλη της Βόρειας Γερμανίας και πολλοί κάτοικοί της παρακολούθησαν την κηδεία του βρέφους, που πήρε το όνομα «Τερέζα» πριν την ταφή.

Ο εισαγγελέας της έδρας εξέφρασε την απορία γιατί η μητέρα δεν επέλεξε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία και προτίμησε να του αφαιρέσει τη ζωή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.