ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσωπική πρόσκληση σε κάθε πολίτη

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Ευθύνης

Τους υποψηφίους της για τις εθνικές και τις ευρωπαϊκές εκλογές που επίκεινται, αλλά και το εκλογικό της μανιφέστο, παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, η Δημοκρατική Ευθύνη.

Εκτιμώντας ότι η εποχή μας αποζητά αλλαγές σε πρόσωπα, ιδέες, στόχους και οράματα και πως «το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν μπορεί, κάτω από τις σημερινές περιστάσεις, να ανταποκριθεί πλέον εξ αντικειμένου και η δράση του εξαντλείται μόνο στην πολιτική του αναπαραγωγή», η Δημοκρατική Ευθύνη παρουσίασε τα δικά της στελέχη,που όπως και η ίδια προέρχονται από τον "πραγματικό κόσμο" και από όλο το φάσμα της κοινωνίας.

«Καλούμε τους δημοκράτες και πατριώτες εντός και εκτός Ελλάδας να βγούμε μαζί μπροστά και να αναλάβουμε την ευθύνη των πραγμάτων. Καλούμε τους πολίτες να ανατάξουμε όλοι μαζί τη χώρα, να ολοκληρώσουμε το δημοκρατικό πρότυπο. Καλούμε όσους ξέρουν πως τα πραγματικά κινήματα δεν προκύπτουν από δημαγωγούς, αλλά γεννιόνται όταν οι πολίτες αναδείξουν τους ηγέτες τους, τους πιστέψουν και τους ακολουθήσουν σε μια συγκεκριμένη πορεία, μια πορεία αγνή και με πνευματική ουσία. Καλούμε όσους καταλαβαίνουν ότι το καινούργιο αναβλύζει από την κοινωνία και όχι από τα σχεδιαστήρια των τεχνικών της εξουσίας. Καλούμε να κινητοποιηθούν όσοι πιστεύουν ότι η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται σε καθεστώς νεκροφάνειας, να κινητοποιηθούν. Η ευθύνη για τη χώρα μας ανήκει. Η Δημοκρατική Ευθύνη σας ανήκει», δήλωσαν τα στελέχη της Δημοκρατικής Ευθύνης, κατά την παρουσίαση των ψηφοδελτίων, καταφερόμενοι κατά του λαϊκισμού, του κρατισμού, της δημαγωγίας και του κομματισμού. «Λεηλατήσαμε το μέλλον για να ζήσουμε στο παρελθόν και όταν φτάσαμε στο σήμερα, βρήκαμε τα ηθικά ταμεία άδεια. Οι παθογένειες αυτές, οδήγησαν ένα τμήμα του λαού να συγχέει το ψεύδος με την ελπίδα», συνέχισαν, μεταξύ άλλων, τονίζοντας όμως ότι υπάρχει ελπίδα αν και ο δρόμος δεν είναι εύκολος, αντίθετα απαιτεί σκληρή δουλειά και προσέλκυση όλων των άμεσων ξένων και ελληνικών ιδιωτικών επενδύσεων που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.

Απηύθυναν δε,προσωπική πρόσκληση σε κάθε πολίτη που πονάει αυτόν τον τόπο και αγωνιά για το μέλλον του ίδιου και των παιδιών του, προειδοποιώντας ότι «αν δεν αντιδράσουμε τώρα, τότε διακυβεύουμε το μέλλον»…

Δείτε εδώ τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Ευθύνης με τον πρώην υπουργό Αλέκο Παπαδόπουλο στη δέκατη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας:

Υποψήφιοι Δημοκρατικής Ευθύνης Εθνικές Εκλογές

Ψηφοδέλτιο Επικρατείας Δημοκρατικής Ευθύνης

Υποψήφιοι Δημοκρατικής Ευθύνης Ευρωεκλογές

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.