Neo

«Κόντυναν» τον Άδωνι στα Βόρεια

Αν κάτι δεν αμφισβητείτο καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αυτό ήταν ποιος... θα ερχόταν πρώτος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Όλοι, λοιπόν, έλεγαν ότι στη μάχη των δύο αντιπροέδρων της ΝΔ, θα κέρδιζε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εξάλλου, τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, ο Γεωργιάδης ήταν συχνότερα στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης από κάθε άλλον, ενώ ουδείς άλλος έχει «γράψει» τόσες ώρες τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού αέρα. Κι όμως, ο Κωστής Χατζηδάκης αποδείχθηκε «ήρεμη δύναμη», αφού ήταν ο πρώτος των πρώτων στον Βόρειο Τομέα, με περισσότερους από 71.000 σταυρούς, ενώ ο έτερος αντιπρόεδρος περιορίστηκε στους 67.000 σταυρούς.

Με άλλα λόγια, ο Χατζηδάκης έχει ένα καθαρό προβάδισμα που τον καθιστά πρώτο. Σημειωτέον ότι διάφοροι «μητσοτακικοί» συνομιλητές του Neo χάρηκαν ιδιαιτέρως με την εξέλιξη αυτή, αφενός διότι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κωστή Χατζηδάκη τους ενώνουν πολύχρονοι δεσμοί φιλίας, αφετέρου διότι ούτε η ηγεσία της ΝΔ ήθελε να βλέπει τον Άδωνι να εμφανίζεται ως... υπαρχηγός μέσα στο κόμμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.